Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

CAPTURE TOTALE

Gezichtsreiniger
  • Nieuw
DIOR
Klantenreviews

CAPTURE TOTALE

Gezichtsreiniger
  • € 50,32 € 62,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 50,32 € 62,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De eerste anti-pollutie gezichtsreiniger van Dior die een hoge doeltreffendheid combineert met comfort in een formule die voor 83%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat.

De geltextuur transformeert in een vol en romig reinigingsschuim dat de huid zuivert, terwijl de hydratatie en schoonheid van de huid behouden worden. De Super Potent Cleanser reinigt en verwijdert make-upresten, onzuiverheden, overtollig talg, stof en resten van fijne deeltjes.

De ultracomfortabele gezichtsreiniger droogt de huid niet uit en geeft geen trekkerig gevoel. Het Super Potent Cleanser reinigingsschuim, verrijkt met een extract van longoza-zaad en moringa, vormt het begin van de Capture Totale huidverzorgingsroutine.

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De overige 17% draagt bij aan de prestatie, de sensorialiteit en de stabiliteit van de formule.
Gebruiksadvies
Breng aan op een vochtige huid. Laat schuimen en spoel af met lauwwarm water.
Karakteristieken
Ingrediënten
#15713 AQUA (WATER) ? STEARIC ACID ? SODIUM METHYL COCOYL TAURATE ? GLYCERIN ? PEG-8 ? LAURIC ACID ? MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE ? MYRISTIC ACID ? PALMITIC ACID ? SODIUM HYDROXIDE ? HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE ? GLYCERYL STEARATE ? PEG-100 STEARATE ? PARF
Inhoud
150 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?