Gratis Levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

Planet Parfum wordt April

Je favoriete parfumerie kreeg een make-over! Planet Parfum verandert van naam en wordt April.
Alles verandert, maar alles blijft hetzelfde. We zijn er nog steeds, maar nóg dichter bij jou, enthousiast om je een buitengewone ervaring te bieden, in alle rust en met al onze expertise.


Maar waarom 'April'?

Omdat de maand april symbool staat voor een wedergeboorte. In de lente leeft de natuur weer helemaal op.
Bij April kies je voor een duurzamere aanpak en ben je zeker van natuurlijke, green en clean aanbiedingen. Laten we ons samen inzetten voor een gerespecteerde huid en natuur.


You are April

April staat voor een team van schoonheidsadviseurs die klaarstaan om je te adviseren, voor een ruim assortiment exclusieve, trendy, vernieuwende en inspirerende producten en voor unieke belevenissen en ontdekkingen.
Dankzij onze expertise in de beautysector vind je bij ons bovendien een mooie selectie specifieke merken.


April en zijn vele voordelen

Het hele jaar duizenden geschenkjes. Ontdek de mooiste sets en producten voor een voordelige prijs. April is de perfecte plek om jezelf en anderen een pleziertje te doen.
Bij April verrassen en verwennen we je graag met ons getrouwheidsprogramma, onze gouden tips en exclusieve diensten. Je geniet het hele jaar van kleine attenties en grote verrassingen. Op eenvoudig vertoon van je kaart krijg je een gratis staal, zelfs zonder aankoop, zodat je onze nieuwste producten kunt ontdekken.


April, dat begint nu!

Op zoek naar een geschenk? Of zin om jezelf een pleziertje te doen? Een nieuw parfum nodig? Nood aan een beauty-verwenmoment? Ga snel naar een van onze parfumerieën of instituten. Samen onthullen we je schoonheid en zorgen we ervoor dat je goed in je vel zit!