GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Eau Efficace

Ontschminker
  • Promo
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Eau Efficace

Ontschminker
  • € 105,90
PROMOTIE
bij aankoop 49€

Levering

  • € 105,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Eau Efficace is een 3-in-1 product: het verwijdert make-up van het gezicht en de ogen en reinigt en verkwikt de huid. De lotion bevat plantaardige saponinen met een sterk reinigende werking voor het verwijderen van onzuiverheden en andere sporen van verontreiniging waar de huid gedurende de dag aan wordt blootgesteld. De lotion draagt zo bij aan het behoud van een stralende teint. Eau Efficace verwijdert zelfs de meest hardnekkige make-up van het gezicht en de ogen. De huid voelt prettig en fris aan, dankzij de combinatie van twee plantaardige bestanddelen met kalmerende, verzachtende en ontspannende eigenschappen (Lindebloesemwater en Neroli-extract). Geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.
Gebruiksadvies
Houd een wattenschijfje onder het pompje en druk 2 à 3 keer om het watje te bevochtigen. Gebruik voor ieder oog een ander wattenschijfje en een derde voor het gezicht. Herhaal indien nodig om de make-up geheel te verwijderen. Gebruik de lotion 's ochtends om de huid wakker te maken en te stimuleren. Gebruik de lotion 's avonds om eventuele make-upresten grondig van het gezicht en de ogen te verwijderen. Niet afspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Extracten van Shikakai, Dadelpalm en Gipskruid: plantaardige saponinen met sterk reinigende eigenschappen;Lindebloesemwater: kalmeert en verzacht de opperhuid;Neroli-extract: verkwikkende eigenschappen;Natuurlijke Alpha-bisabolol: kalmeert;Provitamine B5: bevordert de hydratatie van de huid en kalmeert
Inhoud
300 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?