Gratis levering

Gratis levering Gratis levering
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

mama forever

Happy Mother's Day aan alle moeders!

Met de tijd wordt de band die we met onze mama hebben opgebouwd sterker. Dankzij alle momenten vol met liefde, heeft jouw mama je omgetoverd tot de persoon die je vandaag bent.

Om haar steeds te bedanken voor wat ze gedaan heeft en wat ze nog steeds doet, waarom haar niet verrassen op Moederdag met een parfum dat haar lieve, relaxte, creatieve of chique persoonlijkheid onthult!

Vind het ideale cadeau voor jouw mama!

De lieve mama

Dans ma Bulle de fleurs van Carven brengt ons terug naar onze dierbare kindertijd. Tijdens wandelingen doorheen bloementuinen, bracht de lentegeur ons naar een sprookje.

De fruitige noten doen ons denken aan de gebakjes die onze mama vroeger voor ons klaarmaakte. Talloze herinneringen vol met plezier, liefde en vreugde.

De ideale geur om aan een lieve en tedere mama aan te bieden, de zachte geur zal perfect bij haar passen. Een Eau de Toilette die joie de vivre en spontaniteit uitstraalt.

De relaxte mama

Omizu van Annayake met zijn frisse citrusnoten is de geur die de mama zal verleiden, zij die geniet van wandelingen, de natuur en momenten van vrijheid.

Deze relaxte mama zal je vervoeren door de harmonie van jasmijn, oranjebloesem, heliotroop en kamperfoelie en neemt je mee op een wandeling om prachtige landschappen te ontdekken.

De creatieve mama

De Montblanc Signature is een parfum dat de buitengewone persoonlijkheid onthult van deze mama die vrouwelijkheid, zuiverheid en mysterie combineert.

De bloemige noten brengen haar creativiteit en talent naar boven. Deze bloemige, oriëntaalse en muskusachtige geur vertegenwoordigt een moeder die anders is dan alle anderen en die haar stempel drukt met haar inventiviteit.

De chique mama

Irresistible van Givenchy weerspeigelt de zelfvertrouwen en positieve energie dat de chique mama uitstraalt.

Een fruitige geur die haar charme reflecteert en de stralende noten onthullen zonder twijfel haar vrouwelijkheid. Ze straalt en nodigt je uit om in sterke schoenen te werled aan te gaan.

Onze selectie voor Moederdag

Geschenkset

Schenk jouw mama het geschenkset van haar lievelingsparfum, een prachtige geschenk.

Shop nu

Cadeaubon

Heb je geen inspiratie om HET perfecte cadeau te vinden? De cadeaubon is de ideale oplossing voor alle twijfelaars!

Shop nu

Verzorging

Om haar 100% in de watten te leggen, verkies je een verzoringsproduct uit dat past bij haar huidstype.

Shop nu