Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Gelée Démaquillante Yeux et Lèvres

Gezichtsreiniger
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Gelée Démaquillante Yeux et Lèvres

Gezichtsreiniger
  • € 80,90

Levering

  • € 80,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Gelée Démaquillante Yeux et Lèvres is een oog- en lipmake-upremover die make-up effectief verwijdert en tegelijkertijd de huid verzorgt. Zo wordt het verwijderen van uw oog- en lipmake-up een bijzonder moment van welzijn. De zachte, smeltende geltextuur voelt bij het aanbrengen heerlijk fris aan en laat geen olieachtig gevoel achter. De make-upremover verwijdert alle make-uppigmenten, vuil en andere onzuiverheden. De wimpers en oogleden worden ontdaan van zelfs het kleinste spoortje make-up. De oogzone is perfect gereinigd en voelt frisser aan. De oogcontour is gehydrateerd en straalt weer. Gelée Démaquillante Yeux et Lèvres vermindert wimperuitval door het verwijderen van make-up. De wimpers zijn mooier, zachter en glanzender. De huidtolerantie is getest onder oftalmologisch en dermatologisch toezicht. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
2 mogelijke methoden: 1. Doe een beetje gelei op een watje en laat het voorzichtig van binnen naar buiten over het oog of de lippen glijden totdat alle make-up is verwijderd. 2. Breng op een droge huid een kleine hoeveelheid van het product aan met uw vingertoppen en masseer vervolgens zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Werk het gebaar af met katoen. Niet spoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Pioenenextract: geeft zachtheid en comfort;Cornflower Hydrosol: kalmeert en verzacht;Pro-vitamine B5 en glycerine van plantaardige oorsprong: bevorderen een goede hydratatie van de huid;Complex van verstevigende actieve ingrediënten - Ginseng-extract en oranjebloesemhydrosol: verfrist de ogen.
Inhoud
120 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?