GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Baume Démaquillant et nettoyant aux trois Huiles

Gezichtsreiniger
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Baume Démaquillant et nettoyant aux trois Huiles

Gezichtsreiniger
  • € 103,50

Levering

  • € 103,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Een heerlijke verzorgende balsem met drie voedende en verzachtende oliën (babassu, karité en macadamia) die make-up verwijdert, de huid doeltreffend reinigt en tegelijkertijd intens comfort biedt. In één enkele beweging worden gezichts- en oogmake-up (zelfs waterproof make-up), onzuiverheden en sporen van verontreiniging doeltreffend verwijderd. Het gezicht en de ogen zijn perfect gereinigd. De huid is schoon, zacht en soepel en voelt prettig aan. Een unieke zintuigelijke textuur voor een heerlijk moment van welzijn. Bij contact met de huid smelt de balsem en verandert hij in een fijne olie die make-up doeltreffend verwijdert. Bij contact met water verandert deze olie in een melkachtige emulsie die zich eenvoudig laat afspoelen. Na gebruik voelt de huid heerlijk zacht en niet vettig aan. Alle huidtypen. De huidtolerantie is getest onder oftalmologisch en dermatologisch toezicht.
Gebruiksadvies
Breng een kleine hoeveelheid balsem op de droge huid aan. Verdeel het product met licht masserende bewegingen over de huid van het gezicht en de oogcontour tot het verandert in een olie. Spoel zorgvuldig af met lauw water. De olie verandert nu in een melkachtige emulsie zodat het product eenvoudig volledig kan worden afgespoeld.
Karakteristieken
Ingrediënten
Babassu-olie: voedende eigenschappen;Karitéolie: herstelt;Macadamiaolie: bootst de hydrolipidenlaag na en verzacht de huid;Mangoboter: beschermt en draagt bij aan de hydratatie;Alfa-bisabolol van natuurlijke oorsprong en pioenrozenolie: kalmeren
Inhoud
125 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?