Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Yves Saint Laurent All Hours Precise Angles Concealer

Concealer en camouflagestift
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Yves Saint Laurent All Hours Precise Angles Concealer

Concealer en camouflagestift
  • € 33,52
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

Ontdek Yves Saint Laurent All Hours Precise Angles Concealer, de vloeibare, aanpasbare concealer voor een totale dekking tot 24 uur* en een stralende matte finish.


De All Hours Precise Angles corrector kan het allemaal: camoufleren, modelleren, verbeteren dankzij de ultraprecieze applicator. Camoufleer donkere kringen en imperfecties met de ultraprecieze punt die elke hoek bereikt, modelleer gezichtstrekken vakkundig met de brede zijkanten of verbeter de teint met een all-over applicatie.


Een effectieve formule

Gemaakt met 85% huidverzorging, de textuur is licht, comfortabel en hydrateert tot 24 uur lang*. De formule is verrijkt met cafeïne-extracten en jasmijnblaadjes die bekend staan om hun vlekwerende en kalmerende eigenschappen. Je teint is direct vlekkeloos gedurende 24 uur* en na 14 dagen ziet je huid er gladder, zachter en steviger uit.


Resultaten Consumententest na 14 dagen gebruik bij 165 vrouwen:

95,3% constateerde dat hun huid gladder was

90,7% zegt dat hun huid zachter aanvoelt










83,3% zei dat fijne lijntjes en onvolkomenheden minder zichtbaar waren









77,3% zei dat hun huid er steviger uitzag.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies

om donkere kringen of onvolkomenheden te camoufleren

Camoufleer donkere kringen en oneffenheden met de ultraprecieze punt van All Hours Precise Angles Concealer, ontworpen om camouflagestift op de moeilijkste plekjes aan te brengen. Breng aan met je vingertoppen of gebruik een kwast om het product gelijkmatig te verdelen. Kies de juiste tint voor je huidskleur. Als je niet zeker weet welke tint je moet gebruiken, kies dan de lichtere tint.


om je gezicht te modelleren


Sculpteer je gezicht met een lichtere tint om het te verhelderen en dimensie te geven. Trek met de dunne kant van de applicator een lijn van de basis van de neus naar de mondhoek. Trek met de brede kant van de applicator een lijn vanaf het puntje van het jukbeen en verbind de lijnen. Meng de Y om een gemodelleerde look te creëren. Verbeter de teint door het product over het hele gezicht aan te brengen met de brede kant van de applicator. Tik met je vingertoppen of gebruik een kwast om het product over het hele gezicht aan te brengen waar je dekking nodig hebt. Kies een tint die bij je huidskleur past.

Karakteristieken
Ingrediënten

G993926 - INGREDIËNTEN: AQUA / WATER / EAU - DIMETHICONE - ISODODECAAN - GLYCERINE - PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYLDIMETHICONE - PROPYLEENGLYCOL - DISTEARDIMONIUM HECTORIET - SILICIUMDIOXIDE - DIMETHICONE CROSSPOLYMEER - PEG-10 DIMETHICONE - CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE - NATRIUMCHLORIDE - FENOXYETHANOL - POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARAAT - CAPRYLYL GLYCOL - DINATRIUMSTEAROYLGLUTAMAAT - ETHYLHEXYLGLYCERINE - CAFEÏNE - COFFEA ARABICA ZAADOLIE / KOFFIEZAADOLIE - ALUMINIUMHYDROXIDE - STEARETH-20 - JASMINUM OFFICINALE BLOEMEXTRACT / JASMIJNBLOEMEXTRACT - CHLOORHEXIDINE DIGLUCONAAT - N-HYDROXYSUCCINIMIDE - TOCOFEROL - NATRIUMCITRAAT - KALIUMSORBAAT - PALMITOYL TRIPEPTIDE-1 - CHRYSINE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMAAT - PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 - CITROENZUUR - BIOTINE ● [+/- KAN BEVATTEN: CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IJZEROXIDEN]. (F.I.L. N70022617/1).

"De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?