Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Teint Miracle

Foundation
  • Web Exclusief
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Teint Miracle

Foundation
  • € 44,72
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Voor deze nieuwe versie van Teint Miracle onthult Lancôme de geheimen van wit licht, een licht dat krachtig genoeg is om de unieke schoonheid van elke teint te onthullen. Dankzij de combinatie van parelpigmenten is het mogelijk om het gehele lichtspectrum te reproduceren. Bioptische pigmenten recreëren een perfect intrinsiek licht, terwijl de vloeibare lichtessentie tegelijkertijd de uitstraling van de huid maximaliseert. De teint ziet er uitgerust uit zonder enige imperfectie. De huid ziet er frisser uit dan ooit tevoren en blijft 18 uur* gehydrateerd. Fluweelachtig, glad en geëgaliseerd straalt de teint 12 uur** lang.
Gebruiksadvies
HOE AANBRENGEN?
-Begin in het midden van het gezicht en werk per zone. Breng een kleine hoeveelheid product aan op het voorhoofd, de neusvleugels, de wangen en de kin.
-Verdeel het met de vingers, een sponsje of foundation penseel in de richting van
Karakteristieken
Ingrediënten
ACTIVE INGREDIENTS:OCTINOXATE 3.%; COSMETIC INGREDIENTS: WATER, CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT., PHENYL TRIMETHICONE, GLYCERIN, PEG-1 DIMETHICONE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, T
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?