Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLARINS
Klantenreviews

TINTED OLEO-SERUM

Huidteintserum
Marque
CLARINS
Klantenreviews

TINTED OLEO-SERUM

Huidteintserum
  • € 38,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Een innovatief product voor huidverzorging, gebaseerd op de unieke expertise van Clarins in plantaardige oliën. Met 98% natuurlijke ingrediënten en 80% verzorgende bestanddelen combineert het de effectiviteit van huidverzorging met een formule die de teint perfectioneert. Ons eerste getinte verzorgingsserum combineert unieke minerale pigmenten met voedende droge oliën van plantaardige oorsprong, zoals biologische jojoba-olie en hazelnootolie. Plantaardige squalaan zorgt voor een plezierige ervaring en zorgt voor een comfortabel gevoel op de huid. Ceramiden versterken de huidbarrière en beschermen tegen uitdroging. De vloeibare textuur is gemakkelijk aan te brengen en smelt samen met de huid, wat resulteert in een natuurlijke en stralende teint zonder glans. Bovendien zul je merken dat de kwaliteit van de onopgemaakte huid na verloop van tijd verbetert: ze wordt soepeler en stralender. Het Tinted Oleo-Serum is geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de zeer droge huid, en is verkrijgbaar in 6 tinten, variërend van licht tot donker, perfect voor alle huidskleuren.
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIENTS: COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SQUALANE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL. DICAPRYLYL CARBONATE. CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL. SILICA. CI 77492/IRON OXIDES. STEARALKONIUM HECTORITE. PARFUM/FRAGRANCE. ALUMINUM HYDROXIDE. CI 77491/IRON OXIDES. PROPYLENE CARBONATE. CI 77499/IRON OXIDES. SODIUM LAUROYL GLUTAMATE. CERAMIDE NP. LYSINE. MAGNESIUM CHLORIDE. TOCOPHEROL. [M4327A/01].
*Houd er rekening mee dat ingrediëntenlijsten van tijd tot tijd kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product voor de meest actuele ingrediëntenlijst.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?