Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Poudre Compacte N°1 Rosy

Compact poeder
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Poudre Compacte N°1 Rosy

Compact poeder
  • € 72,40
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De ultrazachte en romige Phyto-Poudre Compacte versmelt direct met de huid voor een kalmerend effect en een fluweelzachte finish. Geen gepoederd effect, nauwelijks waarneembaar op de huid. De formule is verrijkt met cacao-, mango- en cupuazúboter en hibiscusbloemextract voor een comfortabel aanvoelende en gehydrateerde huid. Dit uitzonderlijk gladmakende product vervaagt rimpels en fijne lijntjes en hecht perfect aan de huid waardoor het beter blijft zitten.
Gebruiksadvies
Breng aan met de Pinceau Poudre voor een lichte dekking en een tweedehuideffect. Voor een intensere dekking brengt u de compactpoeder met de meegeleverde poederdons aan op de T-zone en werkt u met strijkende bewegingen naar buiten.
Karakteristieken
Ingrediënten
Complex met drie boters, een unieke cocktail van drie ultraverzachtende plantaardige boters: - Cacaoboter: verzacht de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt - Mangoboter: voedt, verzacht, beschermt en houdt de huid gehydrateerd - Cupuazúboter: kalmeert en houdt de huid soepel en elastisch;Hibiscusbloemextract: tonifiërende eigenschappen, zorgt voor een stralend effect
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?