Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleya Le Teint N°1B + Ecru

Foundation
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleya Le Teint N°1B + Ecru

Foundation
  • € 145,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Sisleÿa Le Teint is een volwaardige en totale vloeibare anti-agingfoundation. Zorgt direct en gedurende de hele dag voor een verjongend make-upeffect: - de teint straalt (complex van twee soorten Mica en ultrazuivere pigmenten), - de huid is glad (unieke gladmakende make-upbasis), - make-up blijft acht uur lang perfect zitten ("SISLEY Color Expert"-technologie). De huidverzorgende formule combineert vele van de nieuwste anti-agingwerkstoffen van Sisley R&D. Een van de belangrijkste ingrediënten is het Perzische Acacia-extract: een essentiële werkstof van SISLEŸA L’Intégral Anti-Age die de energie in de cellen stimuleert en voor een stralend effect zorgt. Direct na het aanbrengen en dag na dag wordt de huid stralender en egaler. Tekenen van vermoeidheid worden verminderd. Binnen vier weken is het gezicht gladder, steviger en zichtbaar jonger. Rimpels worden vervaagd. De huid is gehydrateerd, dichter en ziet er voller uit. Olievrije formule, niet-comedogeen, geschikt voor alle huidtypen.
Gebruiksadvies
Verspreid het product met de vingertoppen. Breng het product met licht kloppende bewegingen aan op het gezicht tot in de hals en desgewenst ook het decolleté. Strijk de foundation met cirkelbewegingen uit. Werk vanaf het midden van het gezicht naar buiten toe. Begin onderaan het gezicht en werk naar boven om rimpeltjes glad te strijken. Klop de textuur verder in de huid om de teint te egaliseren. De foundation kan ook met een kwast worden aangebracht.
Karakteristieken
Ingrediënten
Perzische Acacia-extract: energie in de cellen;Chlorella-extract: revitaliseert;Extract van Rode Wingerd: zorgt voor meer tonus;Sojapeptidenextract: gaat het verlies van stevigheid tegen;Adenosine: bestrijdt rimpels;Wittewilgextract: antioxidant*, anti-collagenase* en anti-elastase*;Vitamine-E-acetaat: bestrijdt vrije radicalen;Kersenbloesemextract: hydrateert;Plantaardige suiker: houdt het water vast in de hoornlaag
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?