Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Advanced Génifique

Serum
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Advanced Génifique

Serum
Aucune option disponible
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Advanced Génifique, geïnspireerd op de wetenschappelijke kennis van het microbioom, versnelt het actieve herstelproces van de huid waardoor ze er jeugdiger gaat uitzien.

Een unieke formule verrijkt met 7 pre- en probiotische fracties om de huid en haar microbioom van essentiële voedingselementen te voorzien. Advanced Génefique is geschikt voor alle leeftijden en elk huidtype. De formule is vederlicht en wordt snel door de huid geabsorbeerd.

Advanced Génefique werkt preventief tegen huidveroudering, vermindert fijne lijntjes, geeft een stralende teint en hydrateert de huid*. Bij elke applicatie is de huid beter in staat zichzelf te verdedigen tegen invloeden van buitenaf. Gebruik hem als hydraterende lotion, combineer hem met uw dagcrème of meng een paar druppels met uw foundation voor een mooie glow.

Na slechts 7 dagen oogt de huid stralender en gladder.

Na 1 flacon, versnelt het actieve herstelproces van de huid. Sterkere, jonger uitziende huid.

*klinisch bewezen, getest na 8 weken, 34 vrouwen

SHARE HAPPINESS WITH LANCÔME
Gebruiksadvies
Iedere ochtend en/of avond op een perfect gereinigde huid aanbrengen, met circulaire bewegingen inmasseren van het midden naar de buitenkant van het gelaat toe.
Karakteristieken
Ingrediënten
PHENOXYETHANOL -ADENOSINE -FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT -PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE -PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL -POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE -MALTODEXTRIN -SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE -AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE -LIMONENE -MAN
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?