GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
CHANEL
Klantenreviews

SUBLIMAGE L'ESSENCE LUMIÈRE

Serum
CHANEL
Klantenreviews

SUBLIMAGE L'ESSENCE LUMIÈRE

Serum
  • € 487,50

Levering

  • € 487,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De verborgen kracht van licht geconcentreerd in een essence. Dit huidperfectionerende verzorgingsproduct ontleent zijn uitzonderlijke kwaliteiten aan een bijzondere plant uit de Franse kruidengeneeskunde. Anthyllis, een wilde plant die zijn kracht put uit het natuurlijke licht. CHANEL kweekt het in een openluchtlaboratorium en laat het opnieuw acclimatiseren. Uit de plant wordt een natuurlijke actieve werkstof geëxtraheerd die als een ware lichtdrager werkt en zich richt op de onregelmatigheden van de huid en de afweermechanismen van de huidcellen voor een perfect egale teint. De anti-oxidante eigenschappen van het intense water van Vanilla Planifolia verrijken de formule en beschermen de huid door haar te helpen om weerstand te bieden tegen de stress van de stad.
De lichte, smeltzachte textuur van SUBLIMAGE L'Essence Lumière geeft de huid onmiddellijk een subtiel gevoel van frisheid.
Dag na dag ziet de teint er homogener uit, is de huidstructuur fijner en verminderen de pigmentvlekken, zodat het licht op een mooie manier weerkaatst op het huidoppervlak. De egalere, zuiverdere teint straalt weer als voorheen.
Gebruiksadvies
Het van het huidverzorgingsprotocol “CHANEL AU RITZ” afgeleide Lichtgebaar activeert de microcirculatie van de huid op milde wijze en laat het gezicht weer in alle helderheid stralen.

. Breng SUBLIMAGE L'Essence Lumière aan op beide wangen, het voo
Karakteristieken
Inhoud
40 ML


Nog iets vergeten ?