GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIOR PRESTIGE

La Micro-Huile de Rose Advanced Serum
DIOR
Klantenreviews

DIOR PRESTIGE

La Micro-Huile de Rose Advanced Serum
  • Vanaf € 282,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

Het 1e* herstellende serum dat de kracht van de Rose de Granville van de steel tot aan de bloem concentreert om de huid zowel intensief te herstellen als zichtbaar te verjongen. De 10.000** microparels zijn gecreëerd op basis van 20 jaar onderzoek en zijn verrijkt met revitaliserende micronutriënten van de roos, geactiveerd door de regenererende kracht van het sap van de Roos. Deze innovatieve formule van La Micro-Huile de Rose Advanced Serum is twee keer zo geconcentreerd*** en is samengesteld met 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong****. De formule combineert de voedende kracht van een olie met de diep absorberende werking van een serum.


Vanaf het eerste gebruik van het serum ziet de huid er voller uit. Bij elk gebruik is de verandering van de huid zichtbaar en voelbaar. Na slechts één maand zien de fundamentele jeugdige structuren van de huid er 3 jaar jonger uit*****. Aan het huidoppervlak worden miljoenen nieuwe cellen zichtbaar******. De huid lijkt van binnenuit voller en steviger, en de rimpels lijken zichtbaar vervaagd. De gezichtscontouren ondergaan een liftend effect. 93% van de vrouwen vindt dat de huid er jonger uitziet*******.


Dior Prestige, expert in de kunst van het overstijgen van de tijd sinds 1999.


* Bij Dior.

** In een 30 ml flacon.

*** In de micronutriënten van de Rose de Granville ten opzichte van de vorige formule.

**** Waarden berekend op basis van de ISO-norm 16128 deel II en de gegevens van leveranciers, inclusief het waterpercentage.

***** Ultrasound meting van de huiddichtheid bij 22 vrouwen tussen 50 et 60 jaar, na één maand gebruik.

****** In-vitrotest.

******* Getest bij 60 vrouwen gedurende 4 weken.

Gebruiksadvies

1. Pomp twee tot drie keer in uw handpalm. Breng vervolgens met de vingertoppen het serum op het hele gezicht aan, werk daarbij van het midden naar buiten toe.

2. Druk licht op de huid om het serum diep in te laten trekken.

3. Houd ten slotte, om

Karakteristieken
Ingrediënten

#15012/A AQUA (WATER) - PROPANEDIOL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - GLYCERIN - LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL - PENTYLENE GLYCOL - CASTOR OIL/IPDI COPOLYMER - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER - MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT - ROSE EXTRACT -

Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?