Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CLARINS
Klantenreviews

EXTRA-FIRMING WRINKLES CONTROL, FIRMING EMULSION

Emulsie
  • -20%
Marque
CLARINS
Klantenreviews

EXTRA-FIRMING WRINKLES CONTROL, FIRMING EMULSION

Emulsie
  • € 63,60 € 79,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 63,60 € 79,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Maak kennis met het veerkrachtige vermogen van het Extra-Firming assortiment. Dankzij de watergebaseerde formule dringt de emulsie door tot de diepere lagen van de epidermis, waardoor alle huidtypen kunnen profiteren van een verstevigende formule die even effectief is maar veel lichter aanvoelt. Vooral huidtypen die snel vettig worden en vrouwen in warmere klimaten zullen hiervan profiteren.

De emulsie is gebaseerd op extracten van kangoeroebloem en mitracarpus, die de basis vormen voor zichtbaar vollere huid, vermindering van rimpels en een zichtbaar stevigere huid. Voor droge huidtypen is het aanbevolen om onze emulsie te combineren met de Extra-Firming Cream om de verstevigende resultaten te optimaliseren. Deze crème heeft dezelfde betoverende geur van camelia en roos waar de Extra-Firming lijn zo geliefd om is.

Ervaar zelf de voordelen van het Extra-Firming assortiment en geef je huid een veerkrachtig vermogen. De lichte textuur en doordringende formule zorgen voor een verstevigend effect, terwijl de extracten van kangoeroebloem en mitracarpus de huid zichtbaar verbeteren. Of je nu een vette huid hebt of in een warm klimaat leeft, deze emulsie biedt de ideale oplossing. Voor extra verzorging kun je de emulsie combineren met de Extra-Firming Cream, met zijn heerlijke geur van camelia en roos. Ontdek de verstevigende kracht van deze producten en geniet van een stralende huid.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA/WATER/EAU. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. PROPANEDIOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. BUTYLENE GLYCOL. SUCROSE POLYSTEARATE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. CAPRYLYL GLYCOL. PARFUM/FRAGRANCE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. CETYL PALMITATE. XANTHAN GUM. POTASSIUM SORBATE. DISODIUM EDTA. POLYSORBATE 60. SORBITAN ISOSTEARATE. BETAINE. SORBITOL. CITRIC ACID. ANIGOZANTHOS FLAVIDUS EXTRACT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. SODIUM BENZOATE. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. BALANITES ROXBURGHII SEED OIL. MITRACARPUS SCABER EXTRACT. MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) SEED EXTRACT. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. [V4294A]
*Houd er rekening mee dat ingrediëntenlijsten van tijd tot tijd kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product voor de meest actuele ingrediëntenlijst.
Inhoud
75 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?