-15% op alle parfums*

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
  • Promo
Marque
SISLEY
Klantenreviews
Nog geen reviews

Huile Précieuse à la Rose Noire

Sisley_Skincare
  • € 175,50
Voedende anti-agingolie
PROMOTIE
25% bij aankoop van 2 make-up en/of verzorgings-producten

Levering

  • € 175,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Huile Précieuse à la Rose Noire is de eerste huidverzorgende olie van Sisley voor de droge of rijpere huid. Deze droge, fluweelzachte olie bevat een hoge concentratie werkstoffen die de huid voorbereiden en voeden en huidveroudering tegengaan. - De olie is rijk aan omega 3 en 6 en bereidt de huid voor op de dagelijkse huidverzorgingsproducten. - De olie biedt alle onmisbare elementen voor een vitale, jeugdige huid dankzij de krachtige combinatie van plantaardige werkstoffen die de huid voeden, herstellen en beschermen (Padina Pavonica, onverzeepbare bestanddelen van Avocado en natuurlijke Tocoferolen). Pruimen- en Camelia-olie houden het lipidengehalte van de huid in evenwicht. - Zwarte-roosextract vormt de kern van deze olie en maakt de huid ongelooflijk zacht. Het zwarte-roosextract wordt gecombineerd met etherische oliën van Bulgaarse Roos en Magnolia, die bekendstaan om hun verstevigende en kalmerende eigenschappen, zodat uw zintuigen op weldadige wijze worden gewekt. Rimpels en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid is gerevitaliseerd en straalt weer.
Gebruiksadvies
Breng 's ochtends en 's avonds drie tot zeven druppels aan op de schone huid van het gezicht en de hals. Vermijd de oogcontouren. Kan afzonderlijk worden gebruikt of onder uw dagelijkse gezichtsverzorgingsproducten om de huid ontvankelijker te maken voor de verzorgende bestanddelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Pruimenolie (rijk aan omega 6): versterkt de huidbarrièrefunctie, de huid voelt weer comfortabel en soepel aan;Camelia-olie (rijk aan omega 3 en 6): voedt, kalmeert en houdt het lipidengehalte van de huid in evenwicht;phytosqualaan: voedt, hydrateert en versterkt de beschermlaag van de huid;Natuurlijke Tocoferolen: bestrijden vrije radicalen;Onverzeepbare bestanddelen van avocado: regenereren, herstellen, voeden, verzachten;Padina Pavonica: stimuleert de aanmaak van glycosaminoglycanen;Extract van Zwarte Roos: verzacht;Bulgaarse Roos (etherische olie): verkwikt;Magnolia (etherische olie): kalmeert;Geranium (etherische olie): zuivert
Inhoud
25 ML
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?