Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ANASTASIA
Klantenreviews

Hydrating Oil

Oil
  • Web Exclusief
Marque
ANASTASIA
Klantenreviews

Hydrating Oil

Oil
  • € 62,90

Levering

  • € 62,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Anastasia Beverly Hills Hydrating Oil is een lichtgewichte mix van mediterrane botanische extracten, die antioxidanten en voedende hydratatie aan de huid geven. Deze gezichtsolie die de huidskleur een oppepper geeft laat een glanzende, stralende teint achter.

Olie-balancerende jojoba en hydraterende komkommerkruid verzachten het fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels, terwijl zwarte bessen de natuurlijke glans van de huid helpen te herstellen. Rozenbottelolie helpt de textuur van de huid te verbeteren en de hydraterende moerasbloem helpt de tekenen van het vroegtijdig ouder worden te verminderen, omdat lavablad de huid versterkt en strakker maakt. Deze unieke formule wordt snel opgenomen en is ideaal voor de normale tot droge huid.
Gebruiksadvies
GEBRUIKSAANWIJZING

Gebruik het pipet om Hydrating Oil, waar nodig, direct op de huid aan te brengen. Masseer daarna de olie in de huid met je vingertoppen of een applicator.

Breng voor een gehydrateerde, meer soepel ogende huid, tweemaal daa
Karakteristieken
Ingrediënten
SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CYCLOPENTASILOXANE, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE) SEED OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, RIBES NIGRUM (BLACK CURRANT) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BRASSICA CAMPES
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?