Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ALLTIGERS
Klantenreviews

Natuurlijke & Vegan Mascara 918 Extra Volume "IMPOSE YOUR VISION"

Mascara
  • -20%
  • Nieuw
  • Vegan
Marque
ALLTIGERS
Klantenreviews

Natuurlijke & Vegan Mascara 918 Extra Volume "IMPOSE YOUR VISION"

Mascara
  • € 15,60 € 19,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 15,60 € 19,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
De ideale mascara om volume te geven: onberispelijke prestaties, van een zuivere en natuurlijke samenstelling. Het zandlopervormige borsteltje van de Extra-Volume Mascara omhult de wimpers perfect en maakt ze zichtbaar dichter en voller, zonder risico op klonters. Dankzij een duo van 100% plantaardige wassen met beeldhouwkracht (Carnauba en Olijf), verspreidt de romige textuur zich gemakkelijk over de wimpers zonder ze te verzwaren. Onberispelijke fixatie gedurende de hele dag: hij loopt niet uit en brokkelt niet af. Het verzorgend serum, rijk aan castorolie en jojoba met versterkende en beschermende eigenschappen, begeleidt de wimpers tijdens hun groei, terwijl centella asiatica en rozenwater de wimpers kalmeren en herstellen. - 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong - 31% van de ingrediënten afkomstig van biologische landbouw - Ecologische en 100% veganistische samenstelling, bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong Hoe te gebruiken - Aanbrengen in korte zigzag bewegingen om elke wimper te omhullen. Ga dan naar boven naar de punten. Gebruik de kop van het borsteltje om de kortere wimpers in de ooghoeken te bereiken. Aanpasbaar effect: voor meer volume, breng meerdere lagen aan zonder risico op klonteren. Gemakkelijke make-up verwijdering. De formule is zacht voor gevoelige ogen. ALL TIGERS is lid van het 1% FOR THE PLANET-netwerk en doneert 1% van zijn omzet aan de bescherming van wilde tijgers en hun ecosysteem in Azië.
Gebruiksadvies
Hoe te gebruiken - Aanbrengen in korte zigzag bewegingen om elke wimper te omhullen. Ga dan naar boven naar de punten. Gebruik de kop van het borsteltje om de kortere wimpers in de ooghoeken te bereiken. Aanpasbaar effect: voor meer volume, breng meerdere lagen aan zonder risico op klonteren. Gemakkelijke make-up verwijdering. De formule is zacht voor gevoelige ogen.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA (WATER), CI 77499 (IRON OXIDES), HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), STEARIC ACID, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PULLULAN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, GLYCERYL CAPRYLATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, RICINUS COMMUNIS SEED OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL), ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, GALACTOARABINAN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID
Inhoud
9 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?