Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Stretch N°1 Deep Black

Mascara
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Stretch N°1 Deep Black

Mascara
  • € 46,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Phyto Mascara So Stretch verlengt, versterkt en definieert de wimpers van wortel tot punt. De ogen lijken groter en de wimpers zijn helemaal uitgewaaierd. De innovatieve, wimperverzorgende formule: - maakt de wimpers mooier (Damastroosextract en Ricinusolie). De wimpers zijn zachter en worden omhuld. - maakt de wimpers langer en vitaler (Vitaminepeptide en Arginine). De wimpers zijn niet alleen langer, maar ook sterker en dikker. - beschermt de wimpers beter (dankzij synthetische ceramide als actief ingrediënt), zodat ze weerbaarder worden. Het kegelvormige borsteltje bedekt alle wimperhaartjes - zelfs de allerdunste - voor een panoramisch effect Tolerantie getest onder oftalmologisch toezicht. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
Begin bij het aanbrengen in het midden van het oog om de ogen groter te laten lijken. Plaats het borsteltje op de bovenste wimperlijn, trek de formule vervolgens naar boven door het borsteltje vanuit de binnenste ooghoek over de hele wimperlengte tot aan de punt naar buiten te rollen voor een intens verlengend effect. Voor volledig uitgewaaierde wimpers kunt u het best even extra focussen op de buitenste ooghoeken voordat u teruggaat naar de wimpers in de binnenste ooghoek. Gebruik de punt van het borsteltje om ook de kortste wimperhaartjes nauwkeurig te bedekken. Breng verschillende laagjes aan tot het gewenste resultaat bereikt is.
Karakteristieken
Ingrediënten
Damastroosextract: voor een verzachtende werking Bamboepoeder: maakt de formule flexibeler, omhult en verlengt de wimpers Vitaminepeptide: maakt de wimpers langer en dikker Arginine: revitaliseert Ricinusolie: verfraait, verzacht en omhult de wimpers
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?