-21% bij aankoop van min. 2 producten

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Curl N°1 Deep Black

Mascara
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Curl N°1 Deep Black

Mascara
  • € 57,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
So Curl krult en omhult de wimpers en maakt ze direct voller. De verzorgende formule heeft een drieledige werking: - dikkere, langere wimpers in vier weken dankzij de Vitaminepeptiden en Arginine, - sterkere wimpers bij regelmatig gebruik (Vitaminepeptiden), - wimpers die dag na dag mooier worden (Provitamine B5, Fytoceramiden van Rijst, Wonderboomolie, Passiebloemextract). Dankzij het krullende en fixerende polymerencomplex en het wimperkrullende borsteltje krijgen de wimpers in een oogwenk een prachtige blijvende krul. De ultrazuivere pigmenten die een dubbel laagje op de wimpers achterlaten, zorgen voor een diepe kleur en een langhoudende make-up. Onder oogheelkundig toezicht getest. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
Houd het borsteltje horizontaal, met de holle kant naar het ooglid, zodat het borsteltje de vorm van het oog perfect kan volgen. Plaats het borsteltje tegen de onderkant van de wimpers en beweeg het naar de wimperuiteinden terwijl u het oog sluit. Zo krijgen uw wimpers een schitterende krul. Breng vervolgens de mascara aan bij de ooghoek en begin opnieuw bij de binnenste ooghoek. Herhaal dit meerdere keren om meer volume en een intenser make-upresultaat te creëren. Maak afhankelijk van het gewenste make-upresultaat ook de onderste wimpers op: strijk de wimpers glad met de holle kant van het borsteltje. Strijk vanaf het midden naar de buitenste ooghoek en daarna terug naar de binnenste ooghoek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Vitaminepeptide: bevordert de groei en dikte van de wimpers;Arginine: revitaliseert;Passiebloemextract: verzacht;Wonderboomolie: voedt, maakt de wimpers gladder en mooier;Provitamine B5: zorgt voor soepele en zijdezachte wimpers;Rijstfytoceramide: versterkt de wimperstructuur en maakt ze steviger;Carnaubawas: bedekt en geeft een volumeboost;Bijenwas: beschermt en scheidt de wimpers
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?