GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Intense N°1 Deep Black

Mascara
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Intense N°1 Deep Black

Mascara
  • € 57,90

Levering

  • € 57,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
So Intense is een versterkende mascara voor vollere wimpers. De unieke formule (verrijkt met Vitaminepeptiden) maakt de wimpers in slechts twee weken langer en dikker. De ultrazuivere, dubbelgecoate pigmenten zorgen voor een diepe kleur en een langhoudende make-up. Dankzij het innovatieve kamborsteltje wordt de mascara perfect over de wimpers verspreid. Het borsteltje scheidt en omhult iedere wimperhaar en creëert zo extra veel volume. De wimpels zijn onmiddellijk dikker en voller. Dag na dag worden de wimpers langer, dikker, mooier en steviger (fytoceramiden van Rijst). Oftalmologisch en dermatologisch getest. Geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.
Gebruiksadvies
Breng eerst So Intense Mascara aan op de uiteinden van de bovenste wimpers. Kam vervolgens de wimpers vanaf de wimperaanzet naar boven om iedere wimperhaar te omhullen. Breng nog een of meerdere laagjes aan, afhankelijk van de gewenste intensiteit. Om de ogen groter te laten lijken, maakt u de wimpers in de buitenhoek van het oog langer met het kamborsteltje.
Karakteristieken
Ingrediënten
Vitaminerijke peptide: bevordert de groei en dikte van de wimpers;Ricinusolie: voedt, maakt de wimpers mooier en soepeler;Provitamine B5: zorgt voor soepele en zijdezachte wimpers;Fytoceramiden van Rijst: versterken de wimperstructuur door ze steviger te maken;Carnaubawas: omhult en geeft een volumeboost;Bijenwas: beschermt en scheidt de wimpers
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?