Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

La petite robe noire - zwarte roos eau de parfum

EAU DE PARFUM
  • Promo
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

La petite robe noire - zwarte roos eau de parfum

EAU DE PARFUM
  • € 105,50
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 105,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
La Petite Robe Noire, geïnspireerd door de onnavolgbare stijl van Parijse vrouwen, is een lofzang op vrijheid en liefde, een belichaming van elegantie en allure, een uitnodiging tot joie de vivre en oneerbiedigheid. Een spoor van karakter als eerbetoon aan de roos. Een roos op maat, geborduurd met de mooiste zwarte noten in de parfumerie.


In Rose Noire maakt de iconische roos van La Petite Robe Noire haar entree, onderstreept door een bramenakkoord. Zwart fruit zet de toon en voegt een gourmand touch toe aan het stijgende spoor. Een mix van tonkaboon, zoethout en zwarte thee-akkoord, de mooiste zwarte noten in de Guerlain parfumerie verwelkomen voor het eerst een nieuwe nuance: een leerakkoord. Het sublimeert de roos als een penseelstreek en kleurt haar met een aura van mysterie in een spoor dat zowel zacht als betoverend is.
De fles met het "omgekeerde hart" werd in 1912 gecreëerd en is al meer dan honderd jaar een icoon. Voor La Petite Robe Noire Rose Noire is deze legendarische fles gehuld in een gradatie van zwart naar intens roze als eerbetoon aan een mysterieuze roos, onthuld door een iconisch "zwart" akkoord.
Gebruiksadvies
Breid je La Petite Robe Noire geurritueel uit met bad- en lichaamsproducten. Onweerstaanbare geurcreaties, geborduurd met de mooiste zwarte noten in de parfumerie.
Karakteristieken
Ingrediënten
#19193 INGREDIËNTEN: ALCOHOL - PARFUM - AQUA (WATER) - LIMONEEN - CUMARINE - BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAAN - CITRONELLOL - LINALOOL - GERANIOL - CITRAL - BENZYLALCOHOL - FARNESOL - EUGENOL - CI 17200 (ROOD 33) - CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Inhoud
50 ML
Geurfamillie
Bloemig, Fruitig, Houtachtig
Geur
In Rose Noire doet de iconische roos van La Petite Robe Noire zijn intrede, onderstreept door een akkoord van braam. Zwart fruit voegt een vleugje heerlijkheid toe aan het spoor en zet de toon. Een mix van tonkaboon, zoethout en zwarte thee-akkoord, de mooiste zwarte noten in de Guerlain parfumerie verwelkomen een nieuwe, nooit eerder vertoonde nuance: een leerakkoord.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?