-15% op alle parfums*

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
  • Web Exclusief
Marque
CLINIQUE
Klantenreviews
Nog geen reviews

3-stappen Sonic System Purifying Cleansing Brush

Reinigingsborstel
  • € 123,90
Door dermatologen ontwikkeld om je huid nog doeltreffender te reinigen in alle zachtheid. Creëert een gezonde, stralende huid en zuivert de poriën. De innovatieve, sonische beweging reinigt de huid efficiënter dan een manuele reiniging. Vederlicht, compact en waterproof. Geschikt voor alle huidtypes. De eerste reinigingsborstel ontwikkeld door Clinique. De gebogen vorm van de ovale borstelkop werd speciaal ontwikkeld om de moeillijk bereikbare zones van het gelaat te kunnen aanpakken. De sonische vibraties reinigen jouw huid op een grondige maar zeer milde manier. Het toestel masseert je huid, maakt onzuiverheden los en haalt overtollig vuil en talg weg. Dankzij het lichte gewicht, het kleine formaat en waterproof ontwerp neem je het toestel overal mee naartoe, zelfs onder de douche. Maakt je 3-stappen routine nóg doeltreffender. 2 jaar garantie.

Levering

  • € 123,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Door dermatologen ontwikkeld om je huid nog doeltreffender te reinigen in alle zachtheid. Creëert een gezonde, stralende huid en zuivert de poriën. De innovatieve, sonische beweging reinigt de huid efficiënter dan een manuele reiniging. Vederlicht, compact en waterproof. Geschikt voor alle huidtypes. De eerste reinigingsborstel ontwikkeld door Clinique. De gebogen vorm van de ovale borstelkop werd speciaal ontwikkeld om de moeillijk bereikbare zones van het gelaat te kunnen aanpakken. De sonische vibraties reinigen jouw huid op een grondige maar zeer milde manier. Het toestel masseert je huid, maakt onzuiverheden los en haalt overtollig vuil en talg weg. Dankzij het lichte gewicht, het kleine formaat en waterproof ontwerp neem je het toestel overal mee naartoe, zelfs onder de douche. Maak je 3-stappen routine nóg doeltreffender. 2 jaar garantie.
Gebruiksadvies
Voor de beste resultaten, verwijder eerst alle make-up. Breng de voor jouw huidtype geschikte facial soap aan op de vochtige huid of op de bevochtigde reinigingsborstel. Druk op de start-knop. Masseer ongeveer 15 seconden de T-zone en 15 seconden de wange
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?