Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Ginkgo Gua Sha

Verzorgingsaccessoire
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Ginkgo Gua Sha

Verzorgingsaccessoire
  • € 96,72 € 120,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 96,72 € 120,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Versterk de effectiviteit van uw beautyritueel met het nieuwe massagetool voor gezicht en hals van Sisley, de Ginkgo Gua Sha. Geïnspireerd door de sierlijke vorm van het Ginkgo Biloba blad, een van de belangrijkste actieve ingrediënten in Sisley huidverzorging, is het een aanvulling op de anti-verouderingscollecties Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge en Supremÿa La Nuit. Gemaakt van zamac, een natuurlijk verfrissende legering, deze luxe massage tool is ontworpen om uw beauty ritueel 's ochtends en 's avonds te combineren. Het zorgt voor een puur moment van ontspanning en welzijn, terwijl het de verschillende tekenen van veroudering aanpakt. Het is zo gestyled dat het perfect de lijnen en contouren van uw gezicht volgt. U kunt er eenvoudige maar effectieve gladmakende, liftende, modellerende en stimulerende bewegingen mee maken.

1. Gladstrijkende bewegingen
Maak met de gladde rand gladstrijkende bewegingen over het hele gezicht en de hals. De gelaatstrekken worden gladgestreken en de huid lijkt weer te stralen.

2. Liftende beweging
De gladde rand is ontworpen om zich aan te passen aan de lijnen van het gezicht voor een massage met liftend effect. De huid ziet er steviger uit en de gelaatstrekken worden gelift.

3. Modellerende bewegingen
De gebogen rand omhelst de contouren van het gezicht en zorgt voor een modellerende massage om het gezichtsovaal en de jukbeenderen zichtbaar te modelleren. Gezichtscontouren lijken opnieuw gedefinieerd.

4 Vloeiende bewegingen
De gebogen rand masseert in het hart van rimpels en fijne lijntjes om ze minder zichtbaar te maken. Rimpels en fijne lijntjes lijken gladgestreken.

5. Stimulerende bewegingen
De bolvormige punt is geïnspireerd op een traditionele Chinese techniek en stimuleert specifieke punten op het gezicht. Het gezicht lijkt ontspannen en de gelaatstrekken worden gladgestreken, en energiepunten worden gestimuleerd.
Gebruiksadvies
Gebruik Ginkgo Gua Sha op uw gelaat en hals, 's ochtends na het aanbrengen van Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge en 's avonds na het aanbrengen van Grand Soin Anti-Âge of Grand Baume Anti-Âge Supremÿa La Nuit, na het speciale masserende gebaar.
Karakteristieken
Ingrediënten
ZAMAK
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?