Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

TERRACOTTA

Penseel
  • -20%
  • Promo
  • Web Exclusief
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

TERRACOTTA

Penseel
  • € 45,20 € 56,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 45,20 € 56,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

De Kabuki kwast hij is bijzonder zacht zoals het een goede make-up kwast betaamt, hij zorgt voor een feilloze finish gelijkaardig aan die van een make-up sponsje, én hij verwent de huid in alle zachtheid gelijkaardig aan een gezichtsmassagetool. De dicht op elkaar staande borstelhaartjes van de nieuwe kwast vergemakkelijken het aanbrengen van make-up, voor een heel precies make-up resultaat in een handomdraai. Dankzij de korte handgreep kan de make-up op een intuïtieve manier en nog nauwkeuriger worden aangebracht.


Voor een luchtige, precieze en verfijnde make-uplook.


De hoogwaardige synthetische borstelhaartjes strelen het gezicht.


Deze op ethisch verantwoorde wijze vervaardigde kwast beschikt over een handgreep van mahoniekleurig hout met een satijnachtige afwerkingslaag. Het hout werd op verantwoorde wijze verkregen en draagt het FSC WOOD-label. De goudkleurige ring met het Guerlain logo in reliëf weerspiegelt zijn status als iconisch beauty object.


De kwast is voorzien van een fluwelen tasje, zodat u hem overal mee naartoe kan nemen. Dit must-have accessoire is een onmisbare favoriet voor elke dag en is tot in de kleinste details uitgewerkt.

Gebruiksadvies

De korte, dicht op elkaar staande borstelhaartjes van de Parure Gold Skin Kabuki kwast vergemakkelijken het aanbrengen van make-up. Breng de foundation rechtstreeks aan op de huid en vervaag van binnen naar buiten toe met cirkelvormige bewegingen.

Voor een luchtige, precieze en verfijnde make-up look.

Karakteristieken
Inhoud
2 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?