GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
VIKTOR & ROLF
Klantenreviews

Spicebomb Night Vision

Eau de Parfum
Marque
VIKTOR & ROLF
Klantenreviews

Spicebomb Night Vision

Eau de Parfum
  • € 90,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Viktor & Rolf nodigt u uit om een nieuw spel van verleiding te spelen, in de duisternis, waar de meest mysterieuze en onweerstaanbare facetten van een man onthuld worden. Ontdek de nieuwe interpretatie van Spicebomb Night Vision, fris en verslavend. De nacht was nog nooit zo intens.

De nieuwe Eau de Parfum overschrijdt de grens van intensiteit. De diepzwarte fles wordt doorkruist met een intens groene streep, gebaseerd op het groene licht van de "Night Vision technology", die de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de emblematische granaat versterkt.

Spicebomb Night Vision Eau de Parfum onthult een kruidige geur. Het aromatische fougère hart wordt nu vermengd met een intens groen harsakkoord, voor een diepe, verslavende parfum. De geur ontketent daarnaast de frisheid van citroen, die een explosief contrast vormt met het iconische zwarte kruidencomplex.
Gebruiksadvies
Verstuif Spicebomb rechtstreeks op de huid, waarbij men zich concentreert op de warme plekken van het lichaam: de binnenkant van de polsen, achter de oorlellen en in de knieholtes.De warmte die deze gebieden afgeven, verspreiden de geur gedurende de dag e
Karakteristieken
Ingrediënten
"Black Spices Complex
Green Resinous Accord
Incense Resinoid"
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?