Gratis levering bij aankoop van min. 50€

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
VERSACE
Klantenreviews
Nog geen reviews

Dylan Blue

Eau de toilette
  • Vanaf € 55,90
Dylan Blue: Modern, stoer en intens. De nieuwe herengeur van Versace waarbij instinct en passie gekoppeld worden aan liefde en verlangen. Een klassieke helderblauwe flacon met de iconische Medusa en gouden details. De blauwe kleur is een verwijzing naar de Mediterraanse zee.
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Versace lanceert Dylan Blue, een parfum met levendige mannelijkheid. Een vrouw, het uitzonderlijke model Gigi Hadid, weet direct de attentie van deze man te trekken vanwege haar prachtige uiterlijk: engelachtig en tegelijkertijd duivels. Instinct en passie, liefde en verlangen gekoppeld aan hoop en medeplichtigheid zijn de woorden die Dylan Blue omschrijven. Zeer onderscheidend parfum met een geurig, houtachtig aroma gebaseerd op de unieke geureigenschappen van kostbare natuurlijke ingrediënten en de nieuwste generatie moleculen. Bergamot en grapefruit gecombineerd met vioolblaadjes en een vleugje zwarte peper voor een extra mannelijk accent. Tonkabonen, saffraan en musk zorgen voor het sensuele en verleidelijke karakter van dit parfum.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat.
Profumo/Parfum
Aqua
EthylHexyl MethoxyCinnamate/Butyl MethoxyDibenzoylMethane/
EthylHexyl Salicylate
Geurfamillie
Varenachtig, houtachtig, aromatisch
Geur
Top: bergamot uit Calabrië, grapefruit, aquatische geurnoten en vijgenbladeren. Hart: vioolblaadjes, zwarte peper, papyrus hout, ambrox en organische patchouli. Basis: minerale musk, tonkabonen, saffraan en wierook.
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?