Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
POLAAR
Klantenreviews

EEUWIGE SNEEUW OOGCONTOUR

Oogcontour
  • -20%
Marque
POLAAR
Klantenreviews

EEUWIGE SNEEUW OOGCONTOUR

Oogcontour
  • € 34,80 € 43,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 34,80 € 43,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Het oogcontourgebied is een van de meest kwetsbare. 3 tot 5 keer dunner dan de rest van het gezicht, het is niet erg resistent. Tegelijkertijd is het razend druk: onze ogen knipperen per dag zo'n 10.000 keer! Zeer arm aan talgklieren, daarom slecht beschermd tegen uitdroging.
Deze behandeling is in staat om de celregeneratie te stimuleren en brengt frisheid en welzijn in het delicate gebied van de oogcontour.
Rijk aan hydraterende en antioxiderende actieve ingrediënten, herstelt de Eternal Snow Youth Eye Contour de elasticiteit en weerstand van de dunne huid rond de ogen.
De fijne micro-emulsietextuur dringt onmiddellijk door en werkt als een minilift voor de ogen, rimpels en fijne lijntjes worden verminderd. Zijn regenererende kracht geeft de oogcontour alle frisheid die het nodig heeft.
Karakteristieken
Ingrediënten
aqua (water), propanediol, coco-caprylate/caprate, glycerin, glyceryl stearate citrate, caprylic/capric triglyceride, glyceryl hydroxystearate, lauroyl lysine, nylon 6/12, shorea robusta seed butter, pseudoalteromonas ferment extract, glycine soja (soybean) oil, salicylic acid, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, saponaria pumila callus culture extract, lecithin, carbomer, potassium cetyl phosphate, levulinic acid, sodium levulinate, isomalt, tocopherol, sodium hydroxide, xanthan gum, phenoxyethanol , chlorphenesin, tetrasodium glutamate diacetate
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?