Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
BIOTHERM
Klantenreviews

Blue Pro-Retinol oogcrème

Gezichtsverzorging
  • -20%
Marque
BIOTHERM
Klantenreviews

Blue Pro-Retinol oogcrème

Gezichtsverzorging
  • € 36,40 € 45,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 36,40 € 45,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Ontdek Blue Pro-Retinol Oogcrème van Biotherm

. Geef je huid de hydratatie en verzorging die ze nodig heeft met deze oogcrème met Blue Retinol en geniet meteen van de anti-aging eigenschappen. Deze innovatieve anti-aging oogcrème is niet alleen heerlijk zacht en hydraterend, maar is ook bijzonder effectief in het verminderen van rimpels rond de ogen. De unieke combinatie van regenererend Plankton of Life™ en herstellend Pro-Retinol versterkt de effectiviteit van de oogcrème.

Gebruiksadvies

Gebruik Breng Blue Pro-Retinol oogcrème 's ochtends en 's avonds aan.

Stap 1: Neem een kleine hoeveelheid crème op beide ringvingers. Breng aan op de gebieden rond de ogen.

Stap 2: Gebruik uw ringvinger om de oogcrème zachtjes onder en over de oogcontour te deppen, van de binnenhoek naar de slapen toe. Dit vermindert wallen en stimuleert de bloedcirculatie.

Stap 3: Masseer zachtjes onder en over de oogcontour om de oogcontour direct te verfrissen met een gladstrijkende beweging. Herhaal dit totdat de crème volledig is opgenomen. Het resultaat is een gladmakend en liftend effect.

Karakteristieken
Ingrediënten

Waarde1: AQUA / WATER / EAU - GLYCERINE - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARAAT - LAURYL LAURAAT - GLYCERYL STEARAAT CITRAAT - GLYCERYL STEARAAT SE - CHONDRUS CRISPUS EXTRACT - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OLIE / ABRIKOZEN KERNEL OLIE - ALARIA ESCULENTA EXTRACT - BUTYROSPERMUM PARKII BOTER / SHEA BOTER - CAFEÏNE - NATRIUMLACTAAT - NATRIUMFYTAAT - ARGININE - PALMITOYL TETRAPEPTIDE-...7 - PALMITOYL TRIPEPTIDE-1 - ADENOSINE - ALCOHOL - PROPANEDIOL - HYDROXYACETOFENON - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - CAPRYLYL GLYCOL - VITREOSCILLA FERMENT - CITROENZUUR - TRINATRIUMETHYLEENDIAMINEDISUCCINAAT - XANTHAANGOM - RETINYLPALMITAAT - TOCOFEROL - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMAAT - CHLORPHENESIN - LINALOOL - LIMONENE - PARFUM / FRAGRANCE

"Lijsten van ingrediënten opgenomen in de "ingrediënten" sectie van dit document zijn als volgt "De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product is bijgevuld).

Inhoud
15 ML
Geur
;;
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?