Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Ooglapje - Anti-vermoeidheid

Gezichtsmasker
  • -20%
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Ooglapje - Anti-vermoeidheid

Gezichtsmasker
  • € 3,60 € 4,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 3,60 € 4,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Ooglapje, ontworpen in bio-cellulose voor een perfecte hechting en betere verspreiding van de actieve ingrediënten (Perzikgom die de elasticiteit van de huid herstelt en rimpels helpt verminderen en Passievrucht die het capillaire bloednetwerk stimuleert en helpt herstructureren om donkere kringen op te lichten) Veganistische formule, niet getest op dieren. 92% natuurlijke ingrediënten, 100% biologisch afbreekbaar.
Gebruiksadvies
Maak het gebied rond je ogen schoon. Haal de pleisters van hun achterkant. Verwijder de beschermfolie van elke patch en plaats ze onder uw ogen. Voor het beste resultaat laat je ze 20 tot 30 minuten zitten voordat je ze verwijdert zonder af te spoelen. Een kleine tip: zodra de pauze voorbij is, masseer je het overtollige serum zachtjes in je huid. Bewaar de patch op een koele plaats voor een nog zichtbaarder resultaat. Eenmalig gebruik. Onmiddellijk na opening gebruiken
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA, BUTYLEENGLYCOL, GLYCERINE, LECITHINE, PVP, HYDROXYACETOFENON, 1,2-HEXAANDIOL, NATRIUMPOLYACRYLAAT, FENOXYETHANOL, XANTHAANGOM, PRUNUS PERSICA (PERZIK) HARS EXTRACT, PEG-40 GEHYDROGENEERDE RICINUSOLIE, GEHYDROLISEERD RIJSTZEMELEN EXTRACT, PARFUM, PASSIFLORA EDULIS FRUITEXTRACT, CITROENZUUR.
Inhoud
6 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?