GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Burberry Hero

EAU DE PARFUM
Marque
BURBERRY
Klantenreviews

Burberry Hero

EAU DE PARFUM
  • € 111,50

Levering

  • € 111,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

"Burberry Hero Eau de Parfum verkent een nieuwe en verleidelijke kant van de moderne held: de moed om te omarmen wie je echt bent. Het verwijst naar een man die zichzelf steeds beter leert kennen. Iemand die blijft ontdekken en bij wie gevoeligheid centraal staat. Zijn tedere, bezielde energie uit zich via de aanwezigheid van het paard, een indrukwekkend dier dat de kracht van onze held perfect weerspiegelt.

De typerende geurbasis van het parfum omvat een trio van warme cederhoutoliën die geleidelijk aan opbouwen naar een fris en helder hoogtepunt. Het levendige akkoord van dennennaald versmelt met benzoë en wierook tot een intense, sensuele geurervaring.

Burberry Hero Eau De Parfum is een moderne herinterpretatie van het Burberry-parfum door Riccardo Tisci. De eikenhouten en goudkleurige tinten van de flacon met TB-monogram spelen in op de stijl van het merk en weerspiegelen de verrassende intensiteit van het parfum."

Karakteristieken
Ingrediënten

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, Eugenol, Citral, Benzyl Benzoate, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Cinnamal.

Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?