GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Ontzwellend & Verlichtend Oogserum tegen Donkere Kringen

Oogcontour
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Ontzwellend & Verlichtend Oogserum tegen Donkere Kringen

Oogcontour
  • € 109,50

Levering

  • € 109,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit luxueuze crème masker doordrenkt de huid met krachtige, vormende ingrediënten. Dit Symbiosis Antioxiderende en Lifting Gezichts- en Nekmasker werkt in wisselwerking met het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en heeft tot doel het uiterlijk van de nek en kin te verstevigen en te verheffen, waardoor een verfijnder uiterlijk wordt gecreëerd. Glycolzuur heeft als doel diep de huid te doordringen en de stevigheid ervan te vergroten, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken, en mee-eters, dofheid en vettigheid worden behandeld voor een jonge uitstraling. Moringa-olie is rijk aan anti-veroudering eigenschappen en heeft tot doel de doffe, vermoeide en ouder wordende huid te verjongen, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en tegelijkertijd de natuurlijke barrière van de huid te herstellen. Karitéboter, rijk aan antioxidanten, vitamine A en E, werkt als een verzachtend middel om de huid jong en soepel te houden. Het helpt ook de huid strakker te maken en de zichtbaarheid van fijne lijnen en rimpels te verminderen.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Het overmatig wrijven van de tere huid rond uw ogen kan leiden tot nieuwe lijntjes en rimpels. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om het serum in een lichte tikbeweging met de ringvinger aan te brengen, die de minste druk uitoefent op het gevoelige gebied rondom de ogen. 1. Stippel het oogserum onder uw oog, ga van het binnenste naar het onderste ooglid en strek ui naar de buitenste ooghoek 2. Als het serum niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met uw ringvinger zodat het serum dieper in de huid kan doordringen. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), propanediol, mica, peg-8 dimethicone, maris aqua (sea water), sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, glycolic acid, arginine, pyridoxine hcl, rna, histidine HCl, phenylalanine, tyrosine, disodium adenosine triphosphate, mannitol, vp/va copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, peg/ppg-20/6 dimethicone, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
15 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?