Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Liftende & Verstevigende Oogserum

Oogcontour
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Liftende & Verstevigende Oogserum

Oogcontour
  • € 115,50

Levering

  • € 115,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Onthul jonger uitziende ogen met het Symbiosis Liftende & Verstevigende Oogserum. Dit krachtige oogserum, versterkt met collageen, RNA en hyaluronzuur, helpt de huid te revitaliseren voor een steviger en zichtbare jonger oogcontourgebied. Collageen werkt als een belangrijke bouwsteen voor de elasticiteit van de huid en helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. RNA helpt tekenen van huidveroudering radicaal te bestrijden, waardoor de tere huid rond de ogen zichtbaar steviger en gezonder wordt. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de tekens van veroudering te verminderen.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Het overmatig wrijven van de tere huid rond de ogen kan leiden tot nieuwe lijntjes en rimpels? Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om het serum in een lichte tikbeweging met de ringvinger aan te brengen, die de minste druk uitoefent op het gevoelige gebied rondom de ogen. 1. U wilt het oogserum onder uw oog stippelen, van het binnenste naar het onderste ooglid bewegen en uitstrekken naar de buitenste ooghoek 2. Als het oogserum niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met de ringvinger zodat het serum dieper in de huid kan doordringen. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), propanediol, mica, peg-8 dimethicone, maris aqua (sea water), sodium hyaluronate, hydrolyzed collagen, glycolic acid, arginine, pyridoxine hcl, rna, histidine HCl, phenylalanine, tyrosine, disodium adenosine triphosphate, mannitol, vp/va copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, peg/ppg-20/6 dimethicone, sodium hydroxide, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
10 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?