GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking


Fijne Vaderdag aan alle papa’s!

Om jouw papa te bedanken voor alles wat hij je geleerd heeft, waarom hem niet verrassen voor Vaderdag met een parfum dat zijn persoonlijkheid onthult?

Of hij nu een dromer, elegant, klassiek of een super papa, is is, wij hebben de perfecte parfum voor hem!

Vind snel het ideale cadeau voor jouw papa!

De Dromerige Papa

Het parfum C’est Paris van Carven doet je dromen van verre reizen, net zoals de verhaaltjes die je papa je voorlas voor het slapengaan. De ideale geur die hem nieuwe sensaties zal brengen en hem zal vergezellen in zijn nieuwe ervaringen. Deze geur is opgebouwd rond een pittig akkoord van viooltjesblad en hazelnoot.

De verschillende contrasten en de frisheid van deze geur zullen hem meevoeren naar zijn wildste dromen.

De Elegante Papa

Gentlemen van Givenchy, de houtachtige bloemengeur voor de zelfverzekerde en zorgzame papa. De papa die je altijd laat leven als in een ware sprookje. Laat jouw elegante papa deze intense geur ontdekken. Hij zal verrast zijn door de frisheid, de noten van bergamot, basilicum en kardemom.

Zijn zoetheid en kracht zullen de verschillende aspecten van de zelfverzekerde papa onthullen.

De Klassieke Papa

De klassieke papa leerde je om lief, gevoelig en eerlijk te zijn. Hij heeft je altijd al verrast met de verschillende aspecten van zijn persoonlijkheid en nu zal jou hem verrassen met de vele facetten en perfect uitgebalanceerde geur van Mercedes-Benz Man Grey. Deze klassieke, maar verslavende geur wordt gevormd door een cocktail van citrusfruit, geaccentueerd door kruidige roze peper.

De ideale geur om de elegantie van alle mannenstijlen te onthullen.

De Super Papa

De super papa heeft je geleerd om je dromen te volgen, je doelen te bereiken en je grenzen tot het uiterste te verleggen. Het parfum Invictus Victory van Paco Rabanne, met noten van citroen, tonkaboon en diepe vanille, zal hem verrassen door zijn frisheid en intensiteit.

Het is tijd om hem te bedanken en hem de trofee te geven die hij zo rijkelijk verdient.

Onze selectie voor Vaderdag