Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Volume N°1 Deep Black

Mascara
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Volume N°1 Deep Black

Mascara
  • € 55,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
So Volume zorgt voor volle, mooi gekrulde en perfect gedefinieerde wimpers van de wortel tot de punt. De innovatieve verzorgende formule werkt in op: - de dikte van de wimpers (vitaminepeptiden, katoenproteïnen en ceramideachtige actieve ingrediënten) voor steeds vollere, sterkere, langere en stevigere wimpers; - de vitaliteit van de wimpers dankzij een voedende werking die essentieel is voor de ontwikkeling; - de groei (arginine) en schoonheid van de wimpers (provitamine B5, Japanse-kersenbloesemextract en wonderboomolie). Deze verzorgende formule staat samen met het XXL-borsteltje garant voor mooi gekrulde en perfect gedefinieerde wimpers zonder klonten. De ultrazuivere pigmenten die een dubbel laagje op de wimpers achterlaten, zorgen voor een diepe kleur en een langhoudende make-up. Huidtolerantie getest onder oogheelkundig toezicht. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
Begin in het midden om een open oogopslag te creëren. Plaats het borsteltje aan de onderkant van de bovenste wimpers en beweeg het borsteltje met een draaiende beweging naar de wimperuiteinden om intens volume te creëren. Plaats voor perfect gespreide wimpers het borsteltje aan de buitenkant van de ooghoek en werk zo naar de binnenkant toe. Gebruik het uiteinde van het borsteltje om de kortste wimpertjes heel nauwkeurig te omhullen. Breng eventueel extra lagen aan voor meer intensiteit en volume.
Karakteristieken
Ingrediënten
Japanse-kersenbloesemextract: verzacht;Vitaminepeptiden: bevorderen de groei en dikte van de wimpers;Arginine: revitaliseert
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?