Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto teint perfectie

Foundation
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto teint perfectie

Foundation
  • € 68,72 € 85,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 68,72 € 85,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Perfectie, direct voor de teint, dag na dag voor de huid


Verzorgingsroutine en make-uproutine worden één. Phyto-Teint Perfection is een dekkende matifia foundationnt die de huidkwaliteit verbetert bij elke applicatie. De kern van de formule: het Ideal Skin Complex.


De laboratoria van Sisley hebben de exogene factoren geïdentificeerd die de kwaliteit van de huid veranderen en onregelmatigheden en andere oneffenheden veroorzaken. Ze hebben een complex ontwikkeld dat even effectief als innovatief is en dat 3 essentiële huidverzorgingsacties voor alle huidtypes in Phyto-Teint Perfection combineert: 


  • Hydrateer de huid onmiddellijk en intens

  • Verlicht de huidtextuur

  • Illumineer de teint  


Indirect de de huidtextuur is verzacht en verfijnd ; na verloop van tijd lijkt de huid opgeblazen, de imperfecties zijn minder zichtbaar.


De Phyto-Teint Perfection foundation biedt een matte finish met een natuurlijke uitstraling. De formule ultra long-lastingno transfer, met een onmerkbare textuur, zorgt de hele dag voor een perfecte, comfortabele huid. 


Dankzij de couvrance medium tot hoog, modulable en matter-free effect van Phyto-Teint Perfection, worden imperfecties vervaagd, poriën geminimaliseerd. De teint is geëgaliseerd, gesublimeerd - in één woord: perfect. 


Phyto-Teint Perfection is niet-comedogeen. 

Deze foundation is verkrijgbaar in een breed scala aan tinten die geschikt zijn voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies

3 manieren van aanbrengen voor 3 verschillende dekkingen


De KABUKI BRUSH voor een snelle en gemakkelijke applicatie, middelmatige dekking

Breng de foundation met ronddraaiende bewegingen aan, vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.


De FLUID FOUNDATION HANDKERCHIEF voor nauwkeurig aanbrengen en hoge dekking

Breng de foundation met vloeiende bewegingen aan, beginnend vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.


De DOIGTS voor gerichte applicatiee en natuurlijke 

Wrijf de foundation aan op de gebieden die gecorrigeerd moeten worden en vervaag het vervolgens met strijkende bewegingen. 


Deze matte foundation is verkrijgbaar in een brede reeks tinten die geschikt zijn voor alle huidtypen. Het Phyto-Teint Perfection assortiment is onderverdeeld in 11 intensiteiten die overeenkomen met de huidskleur, van de lichtste 000 tot de donkerste 8. Zodra de intensiteit is gevonden, kan de foundation worden aangebracht. Zodra de intensiteit is gevonden, is het bereik verdeeld in subtonencool (C), neutraal (N) of warm (W), die overeenkomen met de meer of minder roze of gele tint van elke huidtint.


Om je eigen tint te vinden, kun je de Shade Finder tool gebruiken. 

Karakteristieken
Ingrediënten

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, ISODODECANE, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIFENYLDIMETHICONE/VINYLDIFENYLDIMETHICONE/SILSESQUIOXAAN-CROSSPOLYMEER, DICAPRYLYLCARBONAAT, PENTYLEENGLYCOL, GLYCERINE, DIMETHICONE/PEG-10/15-CROSSPOLYMEER, NATRIUMCHLORIDE, CUCUMIS SATIVUS (KOMKOMMER) FRUITEXTRACT, TOCOFERYLACETAAT, PRUNUS PERSICA (PERZIK) BLOEMEXTRACT, BIOSACHARIDEGOM-1, LENS ESCULENTA (LINZEN) ZAADEXTRACT, ARCTIUM MAJUS WORTELEXTRACT, PAEONIA OFFICINALIS BLOEMEXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM (BOEKWEIT) ZAADEXTRACT, TRIMETHYLSILOXYSILYLCARBAMOYL PULLULAN, SYNTHETISCH FLUORPHLOGOPIET, PULLULAN, MALTODEXTRINE, GLYCERYLCAPRYLAAT, BUTYLEENGLYCOL, DIMETHICONOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILAAN, STEARALKONIUMHECTORIET, ALUMINIUMHYDROXIDE, PROPYLEENCARBONAAT, DIPROPYLEENGLYCOL, 1,2-HEXAANDIOL, NATRIUMCITRAAT, CITROENZUUR, PARFUM, NATRIUMBENZOAAT, KALIUMSORBAAT, TOCOFEROL, KAN [+/- TITAANDIOXIDE (CI 77891), IJZEROXIDEN (CI 77491, CI 77492, CI 77499)] BEVATTEN. IL#1A

De ingrediëntenlijsten die worden gebruikt voor de samenstelling van de producten van Sisley en Hair rituel by Sisley worden regelmatig bijgewerkt. Voordat u een van deze producten gebruikt, wordt u verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen.

Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?