Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Crème à la Rose Noire

Masker
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Crème à la Rose Noire

Masker
  • € 144,50

Levering

  • € 144,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Masque Crème à la Rose Noire is een echt 'verjongingsmoment' voor de huid. Het masker is rijk aan anti-agingbestanddelen (extracten van Zwarte Roos, Padina Pavonica en Lampionplant) en begint direct na het aanbrengen met het bestrijden van de tekenen van vermoeidheid. De huid krijgt haar jeugdige uitstraling en vitaliteit weer terug. Het masker heeft een drieledige werking om een stralende teint te herstellen en de huid strakker te maken in slechts tien à vijftien minuten: - een gladmakende en verstevigende werking, - een revitaliserende werking, - een verzachtende en hydraterende werking. De heerlijke rozengeur en de zachte, romige textuur van dit masker creëren een moment van pure ontspanning.
Gebruiksadvies
Breng twee tot drie keer per week een dikke laag aan op het gezicht en de hals en vermijd daarbij de oogcontouren. Laat het masker tien tot vijftien minuten inwerken en veeg de overtollige crème weg.
Karakteristieken
Ingrediënten
Zwarte Roos: gladmakend, bestrijdt vrije radicalen;Extract van de Lampionplant: stimuleert de aanmaak van collageen;Padina Pavonica: stimuleert de aanmaak van glycoaminoglycanen;Vitamine-E-acetaat: bestrijdt vrije radicalen;Rode Wingerd: verbetert de uitstraling;Chlorella: revitaliseert;Geranium (etherische olie): stimulerende eigenschappen;Koningskaars: beschermt en kalmeert;karité boter: voedt, kalmeert, herstelt, verzacht en beschermt;Provitamine B5: verzacht en hydrateert;Roos en Magnolia (etherische olie): kalmeren;Plantaardige Glycerine: hydrateert;phytosqualaan: maakt de huid zacht en hydrateert
Inhoud
60 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?