Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Purifiant Profond aux Résines Tropicales

Masker
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Purifiant Profond aux Résines Tropicales

Masker
  • € 114,50

Levering

  • € 114,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Masque Purifiant Profond is een SOS-huidverzorging voor een direct zuiverend resultaat. Al vanaf het eerste gebruik herstelt dit masker het evenwicht van de huid en worden onzuiverheden verwijderd. De crèmetextuur absorbeert overtollige talg, verwijdert onzuiverheden en matteert de huid zonder deze uit te drogen. - De teint is direct helderder en frisser, de huid glimt minder (extract van Benzoë en Bardaan). - De poriën worden direct vernauwd, de huidstructuur is gelijkmatiger, de huid is zichtbaar matter en de teint is stralender (extract van Witte Klei en Vrouwenmantelblaadjes). - Roodheid als gevolg van imperfecties wordt verminderd. - De huid voelt zacht en comfortabel aan (combinatie van D-panthenol en extract van Wierook en Mirre). Kan ook 's nachts worden gebruikt om specifieke zones met veel imperfecties te behandelen. De volgende ochtend zijn de imperfecties duidelijk minder zichtbaar. Niet-comedogeen. Bij dagelijks en gecombineerd gebruik van deze huidverzorgingslijn wordt de huidkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
Gebruiksadvies
Breng het masker 1 à 2 keer per week dik aan op de perfect gereinigde huid van het gezicht en vermijd daarbij de oogcontour. Laat het masker 10 minuten inwerken en spoel het gezicht vervolgens overvloedig af met water. Kan ook 's nachts worden gebruikt om specifieke zones met veel imperfecties te behandelen. De volgende ochtend zijn de imperfecties duidelijk minder zichtbaar.
Karakteristieken
Ingrediënten
Mirre- en Wierookextracten: kalmerende werking;Benzoë-extract: zuivert de huid intensief;D-Panthenol: hydraterende en kalmerende werking;Witte Klei: absorbeert overtollige talg;Bardaanextract: zuivert de huid en herstelt het evenwicht;Extract van Vrouwenmantelblaadjes: maakt de huidstructuur gladder dankzij de adstringerende eigenschappen
Inhoud
60 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?