Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

IM A DROP D'ISSEY

EAU DE PARFUM
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

IM A DROP D'ISSEY

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 47,92
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
NATUURLIJKE SCHOONHEID IN ÉÉN DRUPPEL
A Drop d'Issey, Issey Miyakes nieuwe eau de parfum voor vrouwen, nodigt je uit om de wereld op een andere manier te bekijken, om de schoonheid en poëzie van Moeder Natuur te ontdekken. Een parfum met bloemige, zonnige toetsen van seringen, doorspekt met muskusachtige aroma's en een vleugje amandelmelk.
ZONNIGE SERINGEN EN EEN MUSKUSACHTIGE BASIS
Als een van ‘s werelds meest mysterieuze bloemen onthullen seringen niet snel hun geheimen. De raadselachtige geur kan immers niet uit de bloem zelf gehaald worden, maar is het resultaat van de creatieve verbeeldingskracht van de parfumeur.
Voor A Drop d'Issey baseerde parfumeur Ane Ayo zich op een moderne seringengeur, een vol parfum dat het midden houdt tussen natuur en technologie. De natuurlijke en synthetische bestanddelen van deze zonnige seringengeur werden samengevoegd op basis van de meest innovatieve, technische, groene chemische processen, waardoor er geen seringenbloesems geplukt moesten worden. De topnoot is verfijnd bloemig met pure, kristalheldere damastroos. De hartnoten versterken de verleidelijke, zonnige seringengeur met toetsen van amandelmelk en ethisch geteelde sinaasappelbloesem. De basisnoten geven het parfum een vol aroma met de muskusachtige toetsen van geüpcycled atlascederhout en vanilline.
ÉÉN DRUPPEL
De flacon combineert de eenvoud van een perfecte cirkel met de transparantie van 5% gerecycled glas. De druppelvormige flacon kan ook neergelegd worden.
Een fonkelende spiegellens op het doosje creëert een ‘fish eye'-effect en nodigt je uit om de wereld vanuit een nieuw perspectief te bekijken. De papieren verpakking werd vervaardigd op basis van materiaal uit verantwoord beheerde bossen en andere erkende bronnen.
GEURRITUEEL
1. Breng de geur aan op plaatsen waar je hartslag voelbaar is: je hals, je polsen en de binnenkant van je ellebogen. Spray de geur daarnaast ook rijkelijk over je kleding en je bovenlichaam.
2. Om nog langer van je favoriete geur te genieten, gebruik je ook de bijpassende A Drop d'Issey-douchecrème en -bodylotion.
Karakteristieken
Ingrediënten
Raadpleeg voor de meest actuele ingrediëntenlijst de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product dat je ontvangt.
Geurfamillie
BLOEMIG MUSKUSACHTIG
Geur
AMANDELMELKAROMA
ZONNIGE SERINGENGEUR
MUSKUSACHTIGE NOOT
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?