Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

Eau de Parfum Essentielle

EAU DE PARFUM
Marque
ISSEY MIYAKE
Klantenreviews

Eau de Parfum Essentielle

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 58,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
DE REIS VAN EEN WATERDRUPPEL DOOR DE NATUUR

A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle van Issey Miyake is een vegan damesparfum verrijkt met bloemachtige en frisgroene noten. Parfumeur Ane Ayo brengt een ode aan seringen, de signatuurnoot van de A Drop-collectie. Deze iconische bloem van Issey Miyake-parfums is veredeld tot een luchtige, heldere geur. Het parfum doet denken aan de poëtische reis die een waterdruppel maakt terwijl hij in het zonlicht verdampt. Deze nieuwe bloemengeur met 82% natuurlijke ingrediënten is een olfactorische reis door de bloeiende natuur.

Een parfum met heldere, frisgroene noten De topnoten van deze plantaardige geur zijn het groene, heldere akkoord van jonge bladeren die de frisheid van het moment vastleggen. In het hart van dit damesparfum vermengen de noten van seringen en het aroma van magnolia zich als een poëtisch, kruidig briesje. De basisnoten zijn licht en muskusachtig die dit nieuwe Issey Miyake-parfum als zonnestralen zacht verwarmen.

Een iconische druppelvormige flacon De unieke druppelvormige flacon van Issey Miyake-parfums is ontworpen om plat neergelegd te worden, als een nieuwe kijk op de wereld. Dit nieuwe damesparfum kan worden aangebracht met een lichte druk op de witte dop. De subtiele groene tint van de fles symboliseert de reis van Issey Miyake's druppel verrijkt met de bloemige en frisse noten die hij onderweg tegenkomt. Deze groene nieuwe druppel kleurt ook de kartonnen verpakking met een metallic finish.

Een respectvol, duurzaam natuurlijk parfum A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle voor dames is een vegan parfum gemaakt van 82% natuurlijke ingrediënten. Om de milieu-impact van deze nieuwe geur te minimaliseren, zijn de Arabische jasmijn en zure sinaasappel van de formule geupcyclede ingrediënten, afkomstig van het afval van het conventionele productiesysteem. Deze flacon is gemaakt van 12% post-consumer gerecycled glas.

Een dromerig parfumritueel Hoe zorg je ervoor dat je Issey Miyake-parfum de hele dag lang meegaat? Vier tips om van je parfum te blijven genieten: 1. Breng het parfum rechtstreeks aan op plaatsen waar je hartslag voelbaar is: hals, nek, polsen en ellebogen. 2. Wissel de doseringen en de plaatsen waar je het parfum aanbrengt af. Een gevarieerde intensiteit zorgt ervoor dat je je geur telkens weer opnieuw ervaart. 3. Je kunt het parfum ook royaal aanbrengen op je kleding. 4. Om nog langer van je favoriete geur te genieten, gebruik je ook de bijpassende A Drop d’Issey-douchecrème en -bodylotion.

Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL
Geur
Bloemig, Natuurlijk
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?