Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Exfoliërende & Zuiverende Gezichtspads

Gezichtsmasker
  • -20%
Marque
INUWET
Klantenreviews

VEGAN - Exfoliërende & Zuiverende Gezichtspads

Gezichtsmasker
  • € 7,12 € 8,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 7,12 € 8,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
. Ze helpen de zichtbaarheid van poriën, puistjes en fijne lijntjes te verminderen voor een gelijkmatige huidskleur en een gladdere textuur. Verrijkt met een zeer effectief exfoliërend complex van mandelzuur, groene appel-, druiven-, kiwi- en papaja-extracten die de huid diep exfoliëren om te zorgen voor een verfijnde, gelijkmatige huidtextuur en het verminderen van rimpels. De huid is stralend, glad en gerevitaliseerd.
Gebruiksadvies
Gebruik deze pads eerst 1-3 keer per week en daarna dagelijks als ze goed worden verdragen. Op een schone huid voorzichtig aanbrengen op gezicht, hals, decolleté en handrug. 1 tot 3 minuten laten inwerken. Grondig afspoelen met water om de peeling te neutraliseren en vervolgens droogdeppen. Een lichte tinteling na het aanbrengen is normaal.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA, ALCOHOL DENAT, CELLULOSE, QUATERNIUM-60, PROPYLEENGLYCOL, GLYCERINE, DIPROPYLEENGLYCOL, CARBOMEER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CITROENZUUR, 1,2-HEXAANDIOL, TREHALOSE, CAPRYLYL GLYCOL, ALLANTOÏNE, PARFUM, XANTHAANGOM, BUTYLEENGLYCOL, DINATRIUM EDTA, ACTINIDIA CHINENSIS FRUITEXTRACT, MANDELZUUR, CARICA PAPAYA FRUITEXTRACT, PRUNUS MUME FRUTREXTRACT, MALUS DOMESTICA FRUTREXTRACT, VITIS VINIFERA FRUTREXTRACT, PAPAÏNE
Inhoud
60 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?