Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Giorgio Armani Sì Intense Eau de Parfum

Eau de Parfum
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Giorgio Armani Sì Intense Eau de Parfum

Eau de Parfum
Aucune option disponible
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Sì Eau de Parfum Intense van Giorgio Armani omvat de zelfverzekerde energie die de Sì-vrouw kenmerkt. Gedurfd, vrouwelijk en vrij belichaamt ze een onweerstaanbaar moderne vrouwelijkheid die dankzij deze nieuwe intense geur een verfijnde, vertrouwelijke touch krijgt.

De handtekening van dit vrouwelijk parfum is zwarte bessen nectar met zijn verleidelijke noot die uit het hart van de vrucht komt. Daarnaast vermengt de Isparta roos, geoogst in Isparta - een regio in Turkije gekend als “de stad van rozen”- zich met de fluwelige en vloeibare Davana.
Samen creëren deze twee noten een vurig, intens effect.
Tot slot geven patchouli en benzoïne hars een omhullend gevoel.

De flacon is aan de buitenkant gehuld in een lak die de glazen flacon een transparante, diepe nude tint geeft die versmelt met zijn kostbaar vloeibare parfum. Intens, weelderig en verfijnd tegelijk, haalt Sì Eau de Parfum Intense het meest intense in elke vrouw naar boven.
Ontdek het nieuwe Sì Eau de Parfum Intense:Intens & VoluptueusGeurfamilie: Chypre oriëntaalsTopnoot: Nectar van zwarte bessenHartnoot: Isparta roos & DavanaBasisnoot: Patchoeli & Benzoïne hars
Gebruiksadvies
Verstuif Giorgio Armani Sì Intense Eau de Parfum Emporio Armani She Eau de Parfum op ongeveer 20 cm van de huid en vooral op de warmere punten van je lichaam: de polsslagpunten op de polsen, achter de oorlellen, achter de knieën. Zo krijg je een intensere
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL ?PARFUM / FRAGRANCE ?AQUA / WATER / EAU ?BENZYL SALICYLATE ?BENZYL ALCOHOL ?BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ?ALPHA-ISOMETHYL IONONE ?LINALOOL ?LIMONENE ?HYDROXYCITRONELLAL ?HEXYL CINNAMAL ?GERANIOL ?CINNAMYL ALCOHOL ?CITRONELLOL ?EUGENOL ?COUMARIN ?
Geur
Nectar van zwarte bessen; Isparta roos & Davana; Patchoeli & Benzoïne hars
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?