Gratis Levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Dior
DIOR
Klantenreviews

Poison

Eau de Toilette
DIOR
Klantenreviews

Poison

Eau de Toilette
  • € 132,50
MET EEN CADEAU *
Bij elke aankoop van €150 aan Dior producten, ontvangt u een elegant Dior tasje.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 132,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Poison eau de toilette is een zwavelachtig elixir. Een mythische* geur, provocerend en mysterieus sinds zijn creatie. Poison is het originele must-have parfum dat volgens Dior de legende van de verleiding oprichtte.

De uitzonderlijke alchemie van dit uitdagende parfum, een onverholen raadsel, bestaat uit rijke, kruidige, bloemige ambertoetsen, met sensuele akkoorden van honing en musk. Een charismatische en onvergetelijke oriëntaalse eau de toilette.

De geuren uit het Poison gamma breken door de grenzen en durven uitdagend te zijn. Het zijn parfums die gecreëerd zijn om te verrassen en om vrouwen in staat te stellen hun vrouwelijkheid te aanvaarden en te doen gelden.

Deze eau de toilette is intens gewaagd, weelderig en kruidig, met een onthutsende en uitzonderlijke wellust. Een mysterieuze diepte die een fatale verleiding bevestigt.

* Bij Dior.

Karakteristieken
Ingrediënten

De lijsten met ingrediënten die worden gebruikt in de samenstelling van parfums Christian Dior producten worden regelmatig bijgewerkt. Voordat u een product van Christian Dior gebruikt, dient u de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik. #16047 ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● TRIETHYL CITRATE ● HYDROXYCITRONELLAL ● LINALOOL ● PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ● EUGENOL ● BENZYL BENZOATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● CITRONELLOL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● LIMONENE ● BENZYL SALICYLATE ● FARNESOL ● BENZYL ALCOHOL ● ISOEUGENOL ● PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ● CI 60730 (EXT. VIOLET 2) ● CITRAL ● CINNAMAL ● ANISE ALCOHOL ● HEXYL CINNAMAL

Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Onze cadeauverpakkingen
🎁 Ontdek een extra vleugje magie met onze gratis cadeauverpakkingen bij ApriL Beauty!
Omdat elk cadeau zorgvuldig moet worden ingepakt, bieden we u deze delicate aandacht om uw aankopen te verfraaien.
Laat ons voor de details zorgen terwijl u zich richt op het plezier van geven.
Bij ApriL Beauty begint het perfecte cadeau al bij de verpakking. 🌟




Nog iets vergeten ?