Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

MISS DIOR

Eau de Parfum
  • Nieuw
DIOR
Klantenreviews

MISS DIOR

Eau de Parfum
  • € 56,50
MET EEN CADEAU *
Bij elke aankoop van €150 aan Dior producten, ontvangt u een elegant Dior tasje.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 56,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De Miss Dior eau de parfum is gehuld in een reisvriendelijke flacon: de Roller-Pearl. De delicate roll-on parel laat het frisse en florale boeket van Miss Dior achter op de huid. Miss Dior Eau de Parfum onthult topnoten van lelietje-van-dalen met een florale frisheid, vergezeld van een pittige pioenroos en poederige iris. In het hart van de geur ontvouwt zich een centifoliaroos met honingzoete en peperachtige noten. Basisnoten van zacht hout omhullen de compositie van de geur. Waarom zou u voor Miss Dior Eau de Parfum roll-on* formaat kiezen? De Miss Dior Eau de Parfum Roller-Pearl is voorzien van een delicate parel die over de huid glijdt. Met deze discrete en elegante juweel-flacon wordt er in een nauwkeurig en gecontroleerd gebaar een verfrissend en sensueel bloemenboeket onthuld. De ultralichte reisvriendelijke flacon is ideaal voor occasionele touch-ups en om u onderweg te parfumeren. * Parel-applicator.
Gebruiksadvies
Rol met de delicate en kristallen parel van de Roller-Pearl over de pulsatiepunten: de hals, pols en nek om nog langer te genieten van het geurspoor van de Miss Dior Eau de Parfum.
Karakteristieken
Ingrediënten
#16558 ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● BENZYL SALICYLATE ● LINALOOL ● POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● LIMONENE ● HYDROXYCITRONELLAL ● GERANIOL ● COUMARIN ● CITRONELLOL ● PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ● TRIETHYL CITRATE ● BENZYL BENZOATE ● T-BUTYL ALCOHOL ● AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER ● FARNESOL ● CITRAL ● BENZYL CINNAMATE ● ANISE ALCOHOL ● BENZYL ALCOHOL ● EUGENOL ● CI 17200 (RED 33) ● CI 19140 (YELLOW 5)
Inhoud
20 ML
Geurfamillie
Florale en frisse noten
Geur
BLOEMENBOEKET CENTIFOLIAROOS ZACHT HOUT
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?