Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis monsters 3 gratis monsters
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
DIOR
Klantenreviews
Nog geen reviews

MISS DIOR

AG CLOUD 50ML EDP
  • € 127,90

Levering

  • € 127,90
Prix unitaire, hors frais
En stock

Gegarandeerde levering le 01/12/2021

Beschrijving

Miss Dior Eau de Parfum is vernieuwd met een nieuw geurspoor.

In 1947 werd Miss Dior geboren uit een wilde impuls waarin het dringende verlangen werd gevoeld om het leven van vrouwen opnieuw te betoveren en hun ogen opnieuw te openen voor de sprankelende kleuren van liefde. Na een sombere periode was dit geurspoor destijds synoniem voor een nieuw moment van geluk, poëzie en harmonie voor Christian Dior. Miss Dior intrigeert, prikkelt en nodigt ons uit om de liefde en al het moois in de wereld te bewonderen.

In navolging van haar inspirerende karakter, is de nieuwe Miss Dior geur als een olfactorische "millefiori". De centifoliaroos, met honingzoete en peperachtige geurnoten, beheerst een heerlijk romig, fluweelachtig hart. De geur is subtiel verrijkt met noten van frisse lelietjes-van-dalen, een Pioenroos akkoord gecombineerd met een noot van abrikozen en een poederachtige noot van iris. Miss Dior is opgebouwd rondom een elegant en opvallend bloemenboeket, als een "millefiori", die ontelbare bloemen in eindeloze kleuren lijkt te dragen. In de basis omhullen lichte noten van zacht hout de compositie.

Miss Dior Eau de Parfum, de geur van de couturier, is afgewerkt met een nieuwe strik van poignard-stof, enkele centimeters van pure luxe rond de hals van de flacon. De nieuwe Miss Dior Eau de Parfum heeft nu een levendige, pointillistische haute couture strik, met een uniek bloemenpatroon waardoor elke flacon absoluut uniek is. Onder de flacon is het iconische pied-de-poule-motief van Miss Dior in het glas gegraveerd.

Karakteristieken

Ingrediënten
#15773 ALCOHOL - PARFUM (FRAGRANCE) - AQUA (WATER) - BENZYL SALICYLATE - LINALOOL - LIMONENE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - HYDROXYCITRONELLAL - GERANIOL - COUMARIN - CITRONELLOL - TRIETHYL CITRATE - BENZYL BENZOATE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL H
Geur
BLOEMENBOEKET - De florale frisheid van noten van lelietje-van-dalen, een expressief pioenrozenakkoord en een strelende noot van iris worden begeleid door een licht bedauwde, groene kwaliteit.

CENTIFOLIAROOS - Een verrukkelijk romige, weelderige en