Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
CHANEL
Klantenreviews

PINCEAU DUO PAUPIÈRES RÉTRACTABLE N°201

Penseel
CHANEL
Klantenreviews

PINCEAU DUO PAUPIÈRES RÉTRACTABLE N°201

Penseel
  • € 43,92 € 54,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 43,92 € 54,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Met LES PINCEAUX DE CHANEL liggen de technieken van make-upartiesten binnen ieders handbereik. Dankzij het verfijnde, functionele design zijn de penselen uiterst geschikt om mee te nemen, wat ze tot een collectie begerenswaardige accessoires maakt. Ze zijn gemaakt van zachte, maar stevige synthetische haren en getuigen samen met het beschermende zwarte etui van een tijdloze elegantie.

De onmisbare bondgenoot voor trefzeker aanbrengen en een professioneel resultaat voor iedereen.

Met zijn lange, ronde vorm maakt de "shader"* applicator het mogelijk om de oogschaduw op te nemen en nauwkeurig op het ooglid aan te brengen.

Met zijn volle vorm en soepele haren is de "blender"** applicator uiterst geschikt om verschillende nuances oogschaduw uit te werken en in elkaar te laten overvloeien en de contouren te verzachten voor een nog perfecter make-upresultaat.

De twee uitschuifbare applicators worden beschermd door een dop waardoor het penseel gemakkelijk in elke tas mee te nemen is.

*shade: kleur aanbrengen

**blend: in elkaar overgaan

Gebruiksadvies
• Voor een natuurlijk resultaat:

Neem wat oogschaduw op met de shader* applicator en breng die op het gehele ooglid aan om de oogopslag vorm te geven en te definiëren. Gebruik vervolgens de blender** applicator om de oogschaduw naar de buitenkant van het oog uit te strijken en de contouren uit te werken.

• Voor een intenser resultaat:

Breng eerst met behulp van de shader* applicator nauwkeurig de oogschaduw aan en breng er daarna met de blender** applicator een andere kleur overheen aan. Werk de oogschaduw vervolgens rondom het oog uit om een halo-effect te creëren.

*shade: kleur aanbrengen

**blend: in elkaar overgaan

ONDERHOUDSADVIES:
De LES PINCEAUX DE CHANEL zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn vervaardigd met synthetische haren. Reinig de penselen regelmatig met lauw water en shampoo of zachte zeep. Laat de penselen aan de lucht drogen, liggend, en uit de buurt van warmtebronnen.

Karakteristieken
Inhoud
0


Nog iets vergeten ?