Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
TOM FORD
Klantenreviews

Beau de Jour

EAU DE PARFUM
Marque
TOM FORD
Klantenreviews

Beau de Jour

EAU DE PARFUM
  • € 194,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Klassiek. Scherp. Ongewoon.

Beau de Jour stelt de perfect verzorgde heer voor die rekening houdt met elk detail. Hij toont de beste versie van zichzelf aan de wereld, maar onder het oppervlak is iets diepers, verfrissend en subliem in al zijn lagen.
Een frisse, bevelende intrede van Lavendel uit de Provence introduceert de schone en vurige facetten van de Beau de Jour geur. De koele en verfrissende opening wordt verder versterkt met een infusie van een energieke kruising van lavendel.
De kern klopt met de kruidige verbuiging van Afrikaanse rozemarijn en het bloemige groene Geranium met zijn subtiele mint verbuiging, een krachtig contrast met de leerachtige warmte van Eikenmos en het elektrische groen van Basilicum.
Patchouli en Amber creëren een aardse basis van stralend hout en sensuele muskus warmte, waardoor de verfrissende notie van mannelijkheid van Beau de Jour in de afwerking nog verder wordt verhoogd.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Tocopherol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Coumarin, Limonene, Citronell
Geurfamillie
Fougère
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?