Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Mugler Alien Goddess

EAU DE PARFUM
  • -20%
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Mugler Alien Goddess

EAU DE PARFUM
  • € 106,32 € 132,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 106,32 € 132,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Mugler Alien Goddess Eau de Parfum 100ml Refill - Damesgeur Goddelijk damesparfum refill Alien Goddess, het vrouwenparfum van Mugler, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. Het parfum is verkrijgbaar in deze navul flacon van 100ml, zodat je je favoriete geur nooit hoeft te missen. Mugler Alien Goddess wordt omgeven door mystieke, gloedvolle zonnestralen met sprankelende noten van bergamot, Indische grandiflorum jasmijn en bourbon vanille. Alien is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie. Alien Goddess Eau de Parfum is een bloemige, houtige en amberachtige creatie met een geurspoor samengesteld met de meest fenomenale ingrediënten. De damesgeur nodigt uit tot positiviteit, mysterie, vrijgevigheid en zachtaardigheid. Ontdek Alien Goddess Eau de Parfum refill van Mugler Geurfamilie: Floral Ambery Woody Warm & helder Topnoten: Kokosnoot, Bergamot Hartnoten: Grandiflorum jasmijn Basisnoot: Bourbon vanille, Benzoin Resinoid Creëer het buitengewone Alien Goddess Eau de Parfum van Mugler is een vurige en gulle omarming van de zon. Het roept een mystieke wereld op om het onopmerkelijke te veranderen. In een tijd dat mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant deze zonnegodin de weg naar een wonderbaarlijke maar reële lotsbestemming. De flacon hervullen Mugler werd navulbaar geboren in 1992. Dankzij de Mugler-navullingen kan de kostbare Alien Goddess flacon overal bijgevuld worden en voor een duurzamere luxe zorgen. Vul je fles overal bij: in de winkel met de Mugler Fountain of thuis met de unieke navulflessen.
Gebruiksadvies
Deze navulverpakking kan gebruikt worden om de Mugler Alien Goddess Eau de Parfum bij te vullen. 1. Verwijder de dop en schroef het pompje los. 2. Draai de navulling op de flacon om deze bij te vullen zonder een druppel te verliezen. 3. Wacht tot de navulling automatisch stopt en draai hem dan van de flacon af. 4. Schroef de pomp en de dop weer vast.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL,BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE CODE FIL: B275647/2 CODE FORMULE: 2042172 05 Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
100 ML
Geur
Kokosnoot, Bergamot;Grandiflorum jasmijn;Bourbon vanille, Benzoin Resinoid
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?