Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Vernieuwende Exotische Flamingo Bodybutter

Hand and Body
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Vernieuwende Exotische Flamingo Bodybutter

Hand and Body
  • € 95,50

Levering

  • € 95,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Verwen uw huid met onze Exotische Flamingo Bodybutter die de huid heerlijk zacht, glad en gevoed laat aanvoelen en de huid helpt te verstevigen en te liften. Rijk aan antioxidanten en vetzuren, Babassu olie vermindert ontstekingen en hydrateert de huid intensief, terwijl het risico op verslapping vermindert. Murumuru zaad zeer anti-oxidatief, antibacterieel en ontstekingsremmend is, het is gericht op het verminderen van ontstekingen, het kalmeren van een gevoelige of geïrriteerde huid door het vocht in te sluiten.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Scrubben zorgt ervoor dat de huid met een schone lei begint en zal helpen de vochtbarrière van de huid te herstellen. Bovendien zal het zachtjes scrubben van uw lichaam niet alleen uw huid er gladder en zachter uit laten zien, maar zal uw lichaamscrème ook helpen dieper in de huid door te dringen. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen - 1. Begin met een kleine hoeveelheid crème ter grootte van een muntje in je handpalm en verdeel het gelijkmatig over gerichte delen van je lichaam, begin onderaan en ga opwaarts. 2. Herhaal naarmate u de benen, torso en armen insmeert. 3. Niet vergeten de lotion goed in de handen en voeten te smeren, besteed hierbij vooral aandacht aan gebarsten en droge plekken zoals de knieën en ellebogen. Verzadig het lichaam niet met lotion, maar begin met kleine hoeveelheden en verhoog de hoeveelheid naar behoefte. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Aqua (water), isododecane, glycerin, butylene glycol, peg-240/hdi copolymer bis-decyltetradeceth-20 ether, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-75 stearate, phenoxyethanol, steareth-20, ceteth-20, calcium aluminum borosilicate, ethylhexylglycerin, orbignya oleifera seed oil, parfum (fragrance), carbomer, ci 77891 (titanium dioxide), silica, propylene glycol, benzyl salicylate, benzyl benzoate, astrocaryum murumuru seed butter, sodium hydroxide, coumarin, tin oxide, linalool, hexyl cinnamal, potassium laurate, tocopherol, ci 17200 (red 33), ci 16035 (red 40), tbhq.
Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?