Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Baume Velours Corps aux Fleurs de Safran

Lichaamsverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Baume Velours Corps aux Fleurs de Safran

Lichaamsverzorging
  • € 129,50

Levering

  • € 129,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De Baume Velours Corps aux Fleurs de Safran heeft een viervoudige werking voor een ultracomfortabele, gevoede huid. 1. VERZACHT METEEN Saffraanbloemenextract met zijn krachtige, kalmerende eigenschappen laat de droge huid weer comfortabel aanvoelen. Duivelsklauwextract versterkt deze werking nog meer en verzacht de huid. Een oncomfortabel gevoel wordt onmiddellijk verzacht. 2. HERSTELT Karitéboter heeft dankzij de vele essentiële vetzuren weergaloze regeneratieve eigenschappen en beschermt en herstelt zo de huid. De huid wordt hersteld en verstevigd, en beschermd tegen uitdrogende invloeden van buitenaf. 3. VOEDT INTENS Een cocktail van ultravoedende ingrediënten (extract van Japanse liriope, macadamiaolie en babassu-olie) versterkt de hydrolipidenlaag en voedt de huid intens. De huid voelt soepeler, zachter en intens gevoed aan. 4. HYDRATEERT Plantaardige suiker en glycerine helpen vocht vast te houden in de hoornlaag om de huid dag na dag optimaal te hydrateren. EEN OMHULLENDE TEXTUUR EN DE BEKENDE GEUR VAN DE VELOURS-COLLECTIE Een rijke, zijdezachte textuur die bij contact met de huid lichtjes smelt en de huid verwent met een comfortabel, zacht gevoel. De crème voelt niet vettig en plakkerig aan, waardoor u meteen uw kleding weer kunt aantrekken. De natuurlijke, kalmerende geur met noten van honing en oranjebloesem versterkt het rustgevende gevoel meteen. De huid wordt gekalmeerd, hersteld, gevoed en gehydrateerd, en voelt soepel, zacht en beschermd aan.
Gebruiksadvies
’s Morgens en ’s avonds aanbrengen over het hele lichaam, met speciale aandacht voor droge plekjes (ellebogen, knieën ...).
Karakteristieken
Ingrediënten
Saffraanbloemenextract: verzacht een oncomfortabel gevoel Duivelsklauwextract: kalmeert en verzacht de huid Karitéboter: beschermt en herstelt de huid Extract van Japanse liriope: voedt en hydrateert de huid Duo van macadamia- en babassu-olie: voedt de huid intens Hydraterend actief complex - Suiker en glycerine van plantaardige oorsprong: hydrateert de huid
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?